Antiinflammatorisk mad

An­ti­in­f­lam­ma­to­risk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver.
Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og an­ti­in­f­lam­ma­to­ri­ske råvarer. F.eks. grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer.
Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved, at ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet.
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose.
Alle råvarer er økologiske, og du kan få individuel rådgivning. Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde.

Kursusdetaljer

Brøndbyøster Skole, Bredager 160, 2605 Brøndby
Tirsdag, 16:30 - 20:15
6 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 20. maj, 2025
Hold nr.: 0725119358

550 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Agna Vodder

AGNA RIGMOR VODDER er uddannet kandidat i folkesundhed (cand.scient.san.publ.) og har en bachelorgrad i dansk og psykologi fra Københavns Universitet, samt videreuddannet psykoterapeut. I sin praksis er hendes speciale er at hjælpe klienter med at bryde usunde vaner og implementere an­ti­in­f­lam­ma­to­risk livsstil. Hun holder foredrag om an­ti­in­f­lam­ma­to­risk livsstil for virksomheder og private, samt 1:1 sessioner.
Aftenen byder på opskrifter, skabt af Agna og tilberedt i fællesskab. Inden vi spiser, vil Agna indføre dig i, hvordan du lettere kan leve an­ti­in­f­lam­ma­to­risk, både hvad angår mad og livsstil. Du vil lære de an­ti­in­f­lam­ma­to­ri­ske principper at kende, så du kan bruge dem i din hverdag og leve sundere, samt få mere energi og overskud. An­ti­in­f­lam­ma­to­risk mad menes desuden, at kunne lette symptomer fra en række livs­stils­syg­dom­me. Spørgsmål er velkomne, så du kan komme tættere på dine mål indenfor mad og livsstil.

550 kr./person

Tilmeld kursus