Pizza course

Lær at lave napolitanske pizzaer derhjemme. Du lærer om pizzaens grund­be­stand­de­le: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej. Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af den næste dag.
Herefter lærer du at lave en god tomatsovs og vi forbereder andre ingredienser, som vi kan putte på vores pizzaer. Du lærer at forme dejen til pizzaer og at bage dem i ovnen, så de bliver perfekt bagte.
Vi smager og analyserer hinandens pizzaer undervejs.
Vores mål er at skabe glæde og fællesskab omkring pizzaens verden og at vi har det sjovt og hyggeligt, mens vi lærer.

Italienske pizzaiolo Michele Lucarelli driver til dagligt pizzafirmaet Bike and Bake. Han har 25 års erfaring med at lave pizzaer i både Italien, New Zealand og Danmark og han har tidligere lavet pizzakurser hos bl.a. Eataly og på Hotel- og Re­stau­rantsko­len.

Dette hold henvender sig til børnefamilier, så tag dit barn, dit barnebarn eller din niece eller nevø med i køkkenet og lad os sammen udforske pizzaens verden.
Undervisningen foregår på engelsk, men alt vises, så alle kan være med.

I prisen er inkluderet 100,- kr. til råvarer.
Medbring: Forklæde og en lukket beholder, som du kan tage din egen dej med hjem i.

Kursusdetaljer

Valhøj Skole, Rødager Alle 102, 2610 Rødovre
Lørdag, 10:00 - 13:30
5 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 22. marts, 2025
Hold nr.: 7225119332

510 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Michele Lucarelli

510 kr./person

Tilmeld kursus