Kartoffelkager og marieboller

Vandbakkelser kan være svære at lykkedes med, men her lærer du teknikken om, hvordan man koger en vandbakkelse, og hvordan du laver den fine mørdej der skal til for at fuldende den lækre mariebolle. En klassisk konditor kage, blød og lækker.
Udgifter til råvarer 75 kr. er inkluderet i prisen.

Underviser på bage-kurserne er konditor Susanne Michelsen.
Susanne har været i mesterlære på Amagerbrogade, i et gammeldags bageri hvor alt blev lavet fra bunden.
Hun købte sit første bageri på Amager i 2003 da hun var 25 år, det hed Min Bager og i 2017 åbnede hun Mit Konditori, også på Amager. Har siden været pro­duk­t­ud­vik­ler og har udviklet kager og brød i mange kantiner.
Har desuden un­der­vis­ning­ser­fa­ring fra ungdomsskoler, hvor hun har undervist unge.
Susanne arbejder nu i Cheval Blanc som konditor.

Kursusdetaljer

Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Torsdag, 17:30 - 21:00
4 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 21. marts, 2024
Holdnr.: 8724119206
AOF Amager

260 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Susanne Michelsen

260 kr./person

Tilmeld kursus