Kartoffelkager og marieboller
Vandbakkelser kan være svære at lykkedes med, men her lærer du teknikken om, hvordan man koger en vandbakkelse, og hvordan du laver den fine mørdej der skal til for at fuldende den lækre mariebolle. En klassisk konditor kage, blød og lækker.
Udgifter til råvarer 75 kr. er inkluderet i prisen.
Underviser på bage-kurserne er konditor Susanne Michelsen.
Susanne har været i mesterlære på Amagerbrogade, i et gammeldags bageri hvor alt blev lavet fra bunden.
Hun købte sit første bageri på Amager i 2003 da hun var 25 år, det hed Min Bager og i 2017 åbnede hun Mit Konditori, også på Amager. Har siden været produktudvikler og har udviklet kager og brød i mange kantiner.
Har desuden undervisningserfaring fra ungdomsskoler, hvor hun har undervist unge.
Susanne arbejder nu i Cheval Blanc som konditor.
Kursusdetaljer
260 kr./person
Underviser
Susanne Michelsen
260 kr./person
Tilmeld kursus