Franskkursus: Lær at forstå og tale fransk

Allez-vous apprendre á parler français? Har du også lyst til at lære, hvad der står dér? På franskkursus hos AOF kan du lære at snakke og forstå det franske sprog. Lær om fransk kultur, få et større indblik i Frankrig og lær at bruge sproget. Undervisningen er for alle, og vi tilbyder både kurser for nybegyndere og på avanceret niveau.

Det skal du vide om vores franskkurser

Det franske sprog stammer fra latin, da Frankrig, også kaldet det gamle Gallien, var en del af Romerriget i 500 år. Der er sket meget udvikling siden, og fransk er nu det 10. mest talte sprog i verden. Det bruges stadig i de fransktalende lande som eksempelvis i Frankrig, Belgien, Canada og Schweiz. Det er et spændende og kompliceret sprog, du kan udforske.

På alle vores franskkurser uanset niveau vil du få sprog­fær­dig­he­der og et ordforråd, du kan bruge fremover. En kompetent underviser vil hjælpe dig med at forstå fransk grammatik, udtale og lære at skabe dialog ved at tale sproget. Kurserne har en høj faglighed og har fokus på at gøre læringen sjov og interessant samtidigt. Lær fransk og udvid din horisont med et nyt sprog.

Find et franskkursus, der passer til dig

Alle vores kurser, hvor du kan lære fransk er forskellige. Om det er et intensivt sommerkursus som forberedelse på en rejse, eller om det er et nybegynderhold i fransk, så har vi fran­skun­der­vis­ning til mange niveauer.

På alle vores sprogkurser vejleder vi dig til at nå dit fulde sproglige potentiale. Om det er at tackle hverdags-og rej­se­si­tu­a­tio­ner, eller om du skal læse franske tekster, så har vi fran­skun­der­vis­ning til dig. Din undervisning vil være tilrettelagt efter dit behov, og der er plads til ro og fordybelse til at lære sproget.

Du kan finde vores franskkurser her.

Vi tilbyder eksempelvis hold som:

  • Fransk for begyndere
  • Fransk turist - Minikursus
  • Fransk sommerskole - intensivt
  • Fransk for letøvede
  • Fransk for øvede
  • Fransk genop­frisk­nings­kur­sus

Sådan foregår et franskkursus hos AOF

Når du skal lære fransk, er det vigtigt, at man øver sig derhjemme. Undervisningen foregår med fokus på grammatik, udtale og ordforråd. Det kan være svært at lære et nyt sprog, og derfor anbefaler vi, at man øver derhjemme. Lær fransk og så sørger vi for, at det nok skal være med spændende øvelser og teknikker. Ofte er det tavle­un­der­vis­ning efterfulgt af øvelser i små grupper, så du bruger det, du lærer i fællesskab med andre. Undervisningen tager også udgangspunkt i aktuelle begivenheder i fransktalende lande, eksempelvis i form af nyhedsindslag fra TV.

Vi tilbyder fransk for alle med en interesse i at lære sproget. Hér er der plads til at fejle, og det skal være udfordrende og sjovt at få de franske gloser ind under huden. Du får teorien bag fransk grammatik, både morfologi og syntaks. Vi lærer dig også om fransk fonetik og det franske sprog og kulturs historie. Målet er, at du skal føle dig sikker i udtalen, arbejde med korte dialoger og spro­gind­læ­rings­spil.

Du kan se vores franskkurser her.

Vi tilbyder sprogkurser i hele landet

Vil du lære andre sprog end fransk? Hos AOF har du mulighed for at lære et nyt sprog i hele Danmark. Vores sprogkurser kan hjælpe dig med at lære eksempelvis tysk, engelsk, spansk eller fransk. Vi underviser i nybegynderhold og øvede, og der vil både være øvelser hjemme og i fællesskab på holdet. Hér lærer du om landets historie, grammatik, udtale og at tale sproget. Det skal være sjovt at lære sprog og udfordre sig selv, og derfor inddrager vi tit spil og lege i undervisningen.

Her kan du se alle vores sprogkurser.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.