Arabisk undervisning

Vil du gerne lære at tale arabisk? Så har vi flere forskellige kurser med arabisk undervisning hos AOF. På et kursus i arabisk kan du lære det arabiske sprog at kende. Du lærer også noget om den arabiske kultur, det arabiske alfabet og om arabisk dialekt. Der er arabisktalende personer over hele verden, og de har alle regionale dialekter.

Lær arabisk med AOF

Arabisk tales af mange millioner mennesker som modersmål både i mellemøsten og i mange andre lande på verdensplan. På et arabisk sprogkursus lærer du om en spændende kultur, samtidig med at undervisningen giver dig et grundlæggende ordforråd til at kunne tale moderne stan­dard­a­ra­bi­sk.

Arabisk sprogun­der­vis­ning er både til alle fra begyndere til meget øvede. Du har mulighed for at tale arabisk på alle niveauer med et arabisk kursus hos AOF. Sproget er gammelt, og der er en masse spændende historie omkring bogstavernes og det arabiske alfabets begyndelse. Det arabiske sprog er smukt, og efter et kursus i arabisk vil du kunne have små hver­dags­sam­ta­ler. Hvis du har personlige mål for, hvad du vil kunne med sproget, så kan du altid snakke med én af vores dygtige undervisere, så kan i sammen finde nogle tekster og øvelser, der gør dig bedre til sproget.

På et kursus i arabisk starter undervisningen med en indføring i det arabiske skriftsprog. Sideløbende opbygges et ordforråd, så du bliver i stand til at føre simple samtaler om hver­dags­re­la­te­re­de emner. Lær arabisk hvis du eksempelvis skal på udlandsophold i et arabisktalende land, gennem dit arbejde har kontakt med arabisktalende mennesker eller noget helt tredje. Det arabiske sprog kan læres af alle uanset din erfaring med det.

Find et arabisk kursus her.

Arabisk for øvede

Hvis du allerede taler arabisk, men gerne vil blive bedre til det arabiske sprog, så har vi undervisning i arabisk for øvede. Hér bygger vi videre på ordforrådet og forståelsen. Du lærer mere om det arabiske sprog og lærer at kommunikere mere flydende.

Det er en proces, der kræver dedikation og fokus at lære et helt nyt sprog. Men vi har tilknyttet dygtige undervisere på alle vores hold, som har erfaring med at give øvelser, der gør det nemmere at tale arabisk fremover.

Arabisk undervisning for begyndere

Det arabiske sprog kræver tålmodighed at lære, og der er mange nye lyde og udtalelser i det arabiske sprog. Men selvom du er begynder, så kan vores arabisk kurser give dig en grundlæggende forståelse for, hvordan man kan kommunikere på arabisk, så det er til at forstå i de arabiske lande. Underviseren vil ved hjælp af hjemmeøvelser, læsning, tavle­un­der­vis­ning og samtaler i grupper give dig mulighed for at lære i fællesskab med andre kursister.

Det er både lærerigt og sjovt, når man til undervisningen udfordres til at snakke med hinanden og på den måde blive bedre til at snakke og lytte til arabisk.

På et begynderhold lærer du eksempelvis:

  • Arabisk skriftsprog
  • Arabisk dialekt og udtale
  • Basale vendinger, sætninger og ord til dagligdagsbrug
  • Kultur i den arabiske verden

Find det rette sprogkursus

Hos AOF har vi mange sprogkurser, hvor du kan lære et nyt sprog. Vi har alt fra engelsk til fransk og kurser for både begyndere og øvede. Vi har hold i hele landet, hvor du kan lære sproget til din ferie i Italien eller dybdegående sprog­for­stå­el­se, inden du flytter et halvt år til udlandet. Det kan også være, at du skal bruge et sprog til at begå dig i erhvervslivet. Uanset årsagen så sørger vi for en kompetent undervisning, der giver dig relevant forståelse for et sprog, så du kan føre samtaler.

Det er spændende at lære et nyt sprog, og der er altid mere man kan bygge på. Det hele handler om at fokusere på at lære på forskellige måder, det kan være at se film og læse tekster på det nye sprog, du er ved at lære at tale. Øvelse gør mester.

Find et sprogkursus nær dig her.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.