Få pladser

Restorativ Yoga Workshop

Du guides blidt fra stilling til stilling og ligger i hver stilling mellem 10 og 20 minutter med tæppe over dig og øjenpude på øjnene. Der bruges enkle meditationer og ån­de­dræt­s­tek­nik­ker for at berolige sindet og lade kroppen restituere. Restorativ yoga skaber balance i nervesystemet, blodtrykket sænkes, og hjernen og hjertet bliver beroliget. En restorativ yogaworkshop byder på rolige, støttende yogaøvelser med pøller, klodser og tæpper. Du vil føle dig dybt afspændt og fuldstændig afslappet undervejs og efter denne workshop.

Vi holder en pause på tyve minutter halvvejs, så medbring gerne lidt te og snacks, hvis du har brug for det.

Kursusdetaljer

Lufthavnsparken, Kastrupvej 326, 2770 Kastrup
Lørdag, 10:00 - 13:00
4 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 1. juni, 2024
Hold nr.: 8724104374

235 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Cathrine Nees

Jeg er uddannet hatha-yogalærer ved Dansk Yoga, en 2-årig uddannelse med over 850 timers undervisning.

Jeg har trin 1 og 2 på en ef­ter­ud­dan­nel­se i restorativ yoga ved Jensen Yoga.

Er instruktør i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy), en 1-årig uddannelse fra Mindfulways, hvor jeg har gennemgået 112 un­der­vis­nings­ti­mer med 12 timers supervision.

 

Herudover har jeg to bør­ne­y­o­gaud­da­nel­ser gennem Blå Himmel Yoga i og Det Lille Yogahus. Jeg har også uddannet mig til fa­mi­lie­a­kroy­o­galæ­rer gennem FamilyAkroYoga.

Jeg holder mig opdateret med kurser og ef­ter­ud­dan­nel­ser indenfor blandt andet hensynstagende yoga, kroppens anatomi og yogafilosofi.

235 kr./person

Tilmeld kursus