Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 700 kr/person
  • Efterløn 664 kr/person
  • Efterløn 664 kr/person
  • Ledig 664 kr/person
  • Ledig 664 kr/person
  • Pensionist 664 kr/person
  • Pensionst 664 kr/person
  • Pluskortmedlem 665 kr/person
  • Studerende 664 kr/person
  • Studerende 664 kr/person

Kursusdage

  • 06-10-2021
    Onsdag
    16:30 - 21:30

Beskrivelse

I dette kursus vil man stifte bekendtskab med chokolade. Man vil lære forskellige teknikker til, hvordan man kan temperere sin chokolade helt perfekt, så den får det rette knæk og er så skinnende, at du kan spejle dig i den! Disse teknikker vil blive udnyttet til at fremstille de mest delikate og elegante fyldte chokolader, som man kan tage med hjem og dele med dem man holder af. Uanset om du er øvet eller begynder bliver det en skøn aften med andre chokolade-entusiaster, hvor smag, æstetik, teknik og ikke mindst kreativitet er i fokus.

Råvarer samt kaffe og te er inkluderet i prisen, men kursisterne skal selv medbringe forklæde, chokoladeform efter eget valg, elektrisk termometer, en palet/spartel, containers til at transportere chokolade med hjem i, en chokoladespartel (valgfrit) og guldstøv/krymmel eller andre ønskede pynteting (valgfrit).

Lignende kurser