Tegning

Beskrivelse følger.....

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Lørdag, 11:00 - 16:00
Søndag, 11:00 - 16:00
12 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 25. maj, 2024
Holdnr.: 414955
Nordsjælland

645 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Carla Westphal

Carla er professionel billedkunstner med eget atelier i Nærum. Hun har i mange år afholdt kurser for kunst­for­e­nin­ger, firmaer og private - og har i en årrække været underviser hos AOF Nordsjælland med kurser i akrylteknik, tegning og far­ve­for­stå­el­se.

Carla er kendt for sin positive og åbne tilgang og engagement i andre mennesker. Hun brænder for at formidle det kreative univers. Carlas undervisning tager altid udgangspunkt i den enkelte kursists ståsted, hvorfra hun på nænsom og konstruktiv vis leder kursisten videre i den kreative proces. Hun har en dyb og bred viden om og forståelse af både det figurative og det abstrakte billedsprog.

Carla er født og opvokset i et kunstnermiljø i Mozambique og Lissabon, før hun kom til Danmark. Carla er uddannet billedkunstner fra en privat kunstskole i Lissabon og sidenhen fra Billedskolen i København. Hun har blandt andet været elev hos Bjørn Ignatius. Carla har i en årrække været tilknyttet forskellige gallerier herunder Gallerie Knud Grothe og har udstillet i mange kendte kunst­for­e­nin­ger.

645 kr./person

Tilmeld kursus