Lær at tegne

På kurset får du en grundig og inspirerende indføring i tegnekunsten og dens muligheder. Vi træner forskellige tegneteknikker, pro­por­tio­ne­ring, komposition, formens opbygning, skyggelægning og skitsemetoder. Vi tegner forskellige medbragte objekter og arbejder ud fra opstillinger, foto og portræt.
Vi vil studere bil­le­d­ek­semp­ler fra kunsthistorien, og der vil være fælles bil­led­gen­nem­gang, hvor vi lærer af hinanden. At tegne er at se og derfor lærer du også at iagttage og undersøge et objekt - inden du sætter blyanten til papiret. Der fokuseres på at udvikle teg­ne­kund­ska­ber såvel som tegneglæden.
Der arbejdes med blyant, kul, tuschpen og evt. grafit og kridt.
Første gang medbringes blyant og papir (A3 format). Alle er velkommen - kurset er
tilrettelagt, så både begyndere og øvede kan få udbytte af undervisningen.

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Onsdag, 17:30 - 20:30
14 lektioner, 4 mødegange
Onsdag 13. november, 2024
Hold nr.: 8724202022

830 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Britta Outzen

Britta Outzen er vok­se­nun­der­vi­ser og har siden 1993 afholdt af­tensko­le­kur­ser. Hun er uddannet i billedkunst ved det Kongelige Danske Kunstakademi, og har erfaring i un­der­vis­nings­for­løb og workshops inden for klassisk tegning/maleri, samt i intuitive bil­led­pro­ces­ser og visualisering.
Un­der­vis­nin­gens klassiske discipliner omfatter iagt­ta­gel­ses­teg­ning – herunder tegning efter opstillinger, portræt og model. Desuden forskellige kurser i akrylmaleri, hvor der arbejdes både med det figurative og abstrakte udtryk. På disse kurser gennemgås typisk dele af kunst­hi­sto­ri­ens perioder og ismer.
Sideløbende har hun udviklet en række workshops i intuitiv tegning/maleri, hvor der inddrages visualisering og musik. På disse workshops er det intuitionens indre billeder der iagttages, og der er fokus på det spontane billedudtryk.

830 kr./person

Tilmeld kursus