Experimental watercolors

Experimental watercolors - modern techniques

Kom og vær med til en hyggelig søndag workshop i moderne udtryksfuld akvarelmaleri. Vi starter workshoppen med nogle op­varm­nings­ø­vel­ser for at blive fortrolige med akvarel som medium og derefter færdiggøre vi en illustration af en undervands scene. Workshoppen omhandler primært våd i våd akvarel og moderne alternative teknikker.
 
Workshoppen varer 4,5 timer. Der er en 30 minutters pause i midten hvor man kan strække benene, flytte bilen eller spise en madpakke hvis man har lyst Alle niveauer er velkomne, og der kræves ingen forudgående viden om akvarel for at være med.

Workshoppen er åben for begyndere såvel som let øvede og kreative sjæle, der gerne vil bruge mere tid på at male med akvarel. Du er velkommen til at sende en besked, hvis du har spørgsmål om den kunstneriske del af workshoppen. Min e-mail er olivialinn90@gmail.com. Hvis du har administrative spørgsmål om kurset, bedes du kontakte AOF.
 Pris: 50 kr. pr person i materialer.

Kursusdetaljer

Fifleriet, Bredgade 15, st., 6000 Kolding
Søndag, 10:00 - 14:30
5 lektioner, 1 mødegang
Søndag 1. september, 2024
Hold nr.: 4724202209

300 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Olivia Sorensen

Jeg er uddannet illustrator og designer på Savannah College of Art and Design.
I otte år har jeg været bosat i USA, hvor jeg efter sin BFA har lavet freelance arbejde på ud­gi­vel­ses­for­lag, arbejdet med tekstil og detail firmaer, samt i reklame branchen.

I 2016 vendte jeg hjem til Danmark, hvor jeg fortsat arbejder med internationale kunder.

Jeg afholder også jævnligt workshops og underviser i forskellige illustrative teknikker.

300 kr./person

Tilmeld kursus