Kursus afsluttet

Botanical Watercolor 1

Botanical Watercolor painting 1 - basics

Kom og vær med til en hyggelig søndag workshop i Botanisk watercolor illustration. På workshoppen gennemgår vi nogle op­varm­nings­ø­vel­ser for at blive fortrolig med akvarel, og efterfølgende vil vi lære at male forskellige basale blomster og blade. Over middag vil vi gå i gang med at bruge det vi har lært til at male et blom­ster­bil­le­de.

Workshoppen varer 4,5 timer. Der er en 30 minutters pause i midten hvor man kan strække benene, flytte bilen eller spise en madpakke hvis man har lyst Alle niveauer er velkomne, og der kræves ingen forudgående viden om akvarel for at være med.

Workshoppen er åben for begyndere såvel som let øvede og kreative sjæle, der gerne vil bruge mere tid på at male med akvarel. Du er velkommen til at sende en besked, hvis du har spørgsmål om den kunstneriske del af workshoppen. Min e-mail er olivialinn90@gmail.com. Hvis du har administrative spørgsmål om kurset, bedes du kontakte AOF.
 Pris: 50 kr. pr person i materialer.

Kursusdetaljer

Fifleriet, Bredgade 15, st., 6000 Kolding
Søndag, 10:00 - 14:30
5 lektioner, 1 mødegang
Søndag 7. juli, 2024
Hold nr.: 4724202207

6 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Olivia Sorensen

Jeg er uddannet illustrator og designer på Savannah College of Art and Design.
I otte år har jeg været bosat i USA, hvor jeg efter sin BFA har lavet freelance arbejde på ud­gi­vel­ses­for­lag, arbejdet med tekstil og detail firmaer, samt i reklame branchen.

I 2016 vendte jeg hjem til Danmark, hvor jeg fortsat arbejder med internationale kunder.

Jeg afholder også jævnligt workshops og underviser i forskellige illustrative teknikker.

Salget er lukket

Kursus afsluttet