Akryl og farveforståelse

Lær at skabe dit indre billede og omsæt det til et udtryksfuldt maleri. Ved hjælp af forskellige teknikker og øvelser herunder anvendelse af musik, arbejder vi med processen at skabe et indre billede, som du efterfølgende udtrykker på lærred i den form og stil der ligger bedst for dig - det være sig figurativt, abstrakt, surrealistisk, eller... Du arbejder i akryl. Tegning, farvelære, komposition, mixmedia, forskellige akrylteknikker, redskaber, materialer og kollage indgår i kurset.

Kurset retter sig mod let øvede/øvede.

Vær parat til at udfordre dit kreative gen i et spændende miljø.

Materialeliste:
2 lærreder minimum str. 40x40 cm - Panduro eller Søstrene Grene
Akrylfarver, Panduro eller Søstrene Grene, (Cerelean blue, rød, brun, sort, hvid, gul , grøn, mørkeblå.).
Små snapsglas til farver
Hvide plastic kopper
Pensler. Søstrene Grene, no. 1, 2, 3, 4, 6, 8, 10 + en flad og bred
To bøtter til vand 
Køkkenrulle
Vand forstøver
Tag gammelt tøj på og medbring godt humør.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren på tlf. 4043 5706 eller e-mail: carlasw@outlook.dk

 

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Tirsdag, 18:00 - 21:30
68 lektioner, 17 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 7124202007

2.815 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Carla Westphal

Carla er professionel billedkunstner med eget atelier i Nærum. Hun har i mange år afholdt kurser for kunst­for­e­nin­ger, firmaer og private - og har i en årrække været underviser hos AOF Nordsjælland med kurser i akrylteknik, tegning og far­ve­for­stå­el­se.

Carla er kendt for sin positive og åbne tilgang og engagement i andre mennesker. Hun brænder for at formidle det kreative univers. Carlas undervisning tager altid udgangspunkt i den enkelte kursists ståsted, hvorfra hun på nænsom og konstruktiv vis leder kursisten videre i den kreative proces. Hun har en dyb og bred viden om og forståelse af både det figurative og det abstrakte billedsprog.

Carla er født og opvokset i et kunstnermiljø i Mozambique og Lissabon, før hun kom til Danmark. Carla er uddannet billedkunstner fra en privat kunstskole i Lissabon og sidenhen fra Billedskolen i København. Hun har blandt andet været elev hos Bjørn Ignatius. Carla har i en årrække været tilknyttet forskellige gallerier herunder Gallerie Knud Grothe og har udstillet i mange kendte kunst­for­e­nin­ger.

Samme kursus på andre tidspunkter

2.815 kr./person

Tilmeld kursus