Kursus afsluttet

Akryl og farveforståelse

Lær at skabe dit indre billede og omsæt det til et udtryksfuldt maleri. Ved hjælp af forskellige teknikker og øvelser herunder anvendelse af musik, arbejder vi med processen at skabe et indre billede, som du efterfølgende udtrykker på lærred i den form og stil der ligger bedst for dig - det være sig figurativt, abstrakt, surrealistisk, eller... Du arbejder i akryl. Tegning, farvelære, komposition, mixmedia, forskellige akrylteknikker, redskaber, materialer og kollage indgår i kurset.

Kurset retter sig mod let øvede/øvede.

Vær parat til at udfordre dit kreative gen i et spændende miljø.

Materialeliste:

  • 2 lærred min 40 x40 cm, kan købes hos søstrene grene eller panduro.
  • Pensler : søstrene grene, nr. 1, 2, 4, 6, 8, 10. Købe to stk. af hvert størrelse.
  • Små vandforstøver, 3 stk i en pose kan købes hos Tiger butikker.
  • Tag gammelt tøj på og medbring godt humør.

Niveauer: for let øvede/øvede

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Tirsdag, 18:00 - 21:30
76 lektioner, 19 mødegange
Tirsdag 23. januar, 2024
Hold nr.: 415006

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Carla Westphal

Carla er professionel billedkunstner med eget atelier i Nærum. Hun har i mange år afholdt kurser for kunst­for­e­nin­ger, firmaer og private - og har i en årrække været underviser hos AOF Nordsjælland med kurser i akrylteknik, tegning og far­ve­for­stå­el­se.

Carla er kendt for sin positive og åbne tilgang og engagement i andre mennesker. Hun brænder for at formidle det kreative univers. Carlas undervisning tager altid udgangspunkt i den enkelte kursists ståsted, hvorfra hun på nænsom og konstruktiv vis leder kursisten videre i den kreative proces. Hun har en dyb og bred viden om og forståelse af både det figurative og det abstrakte billedsprog.

Carla er født og opvokset i et kunstnermiljø i Mozambique og Lissabon, før hun kom til Danmark. Carla er uddannet billedkunstner fra en privat kunstskole i Lissabon og sidenhen fra Billedskolen i København. Hun har blandt andet været elev hos Bjørn Ignatius. Carla har i en årrække været tilknyttet forskellige gallerier herunder Gallerie Knud Grothe og har udstillet i mange kendte kunst­for­e­nin­ger.

Samme kursus på andre tidspunkter

Salget er lukket

Kursus afsluttet