Syworkshop

På dette syhold er det op til dig hvad du vil sy. Skal du igang med et stort pat­chwor­k­gar­din til din stue, et quiltet babytæppe, en kjole til dit barn, eller er du bare aldrig kommet rigtig igang med at sy? Så er det her kursus noget for dig. Jeg lover dig, at du kommer hjem med et flot produkt til sidst, og idéer til meget mere at sy – samt et kendskab til teknikker, brugen af et mønster og et gåpåmod overfor nye syprojekter.
Holdet er både for dig der ikke har nogen syerfaring overhovedet eller dig der vil udvide dine syfærdigheder. Jeg skal nok hjælpe dig godt igang, og jeg lover dig, at en helt dejlig, ny syverden åbner sig. Det er et afbræk i den travle hverdag, og det bliver så hyggeligt!
Du skal medbringe alle de materialer du skal bruge: stof, mønster, saks, mønsterpapir, tråd, nåle. Der er symaskiner og strygebræt/jern.

Frederiksberg og Københavns kommune giver forhøjet tilskud til særlige grupper. Hvis du vælger prisen for særlige grupper, så erklærer du på tro og love, at du er enten studerende på SU, lærling med ud­dan­nel­ses­af­ta­le, på efterløn, folke- eller førtidspension, eller modtager ar­bejds­løs­heds­dag­pen­ge, kontanthjælp, revaliderings-, integrations- eller kontantydelse. AOF kan kræve dokumentation herfor ved tilmelding eller senere


Kursusdetaljer

Lindevangsskolen, P. G. Ramms Alle 26, 2000 Frederiksberg
Torsdag, 17:00 - 19:30
30 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 5. september, 2024
Hold nr.: 1724202302

1.750 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anna Sofia Bregnehave Windum

Anna er uddannet fra Kun­sta­ka­de­miets Designskole og har derudover en traditionel skræd­der­ud­dan­nel­se. Hun arbejder med syning, møn­ster­kon­struk­tion, de­sign­pro­ces­ser og materialelære. Anna har et stort kendskab til en masse forskellige håndværk og underviser i al slags syning - fra begynderniveau til det mere øvede. Derudover arbejder hun med andet håndarbejde som strik, broderi, maskinstrik, plantefarve og tekstiltryk.

1.750 kr./person

Tilmeld kursus