Venteliste

Syworkshop

På dette syhold er det op til dig hvad du vil sy. Skal du igang med et stort pat­chwor­k­gar­din til din stue, eller et quiltet babytæppe, en kjole til din datter, eller er du bare aldrig kommet rigtig igang med at sy ? Så er det her kursus noget for dig.
Jeg lover dig, at du kommer hjem med et flot produkt til sidst, og idéer til meget mere at sy – samt et kendskab til teknikker, brugen af et mønster og et gåpåmod overfor nye syprojekter.
Du behøver ikke have nogen syerfaring overhoved. Jeg skal nok hjælpe dig godt igang, og jeg lover dig, at en helt dejlig, ny syverden åbner sig. Det er et afbræk i den travle hverdag, og det blir så hyggeligt.
Det er ikke et tilskærer kursus, og hvis du vil sy tøj, er det en god ide at medbringe et mønster.

Du skal medbringe alle de materialer du skal bruge: stof, mønster, saks, mønsterpapir, tråd. Der er symaskiner og strygebræt/jern.

Om Sille Windum
Sille Windum er uddannet fra kun­sta­ka­de­miets designskole og har en kandidat i tekstildesign. Hun arbejder med at sy gardiner, vægophæng og andre større tekstile værker til arrangementer og privatpersoner.
Sille arbejder også med at formidle, hvad hun ved om plan­te­farv­nin­gen både til workshops og via sin in­s­ta­gram­pro­fil ( @sillewindum ), hvor man kan følge med i hendes eksperimenter og plan­te­far­ve­li­vet med børn.

 

Kursusdetaljer

Lindevangsskolen, P. G. Ramms Alle 26, 2000 Frederiksberg
Torsdag, 17:00 - 19:30
33 lektioner, 11 mødegange
Torsdag 25. januar, 2024
Hold nr.: 1724102302

1.495 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Anna Sofia Breinehave Windum

Anna er uddannet fra Kun­sta­ka­de­miets Designskole og har derudover en traditionel skræd­der­ud­dan­nel­se. Hun arbejder med syning, møn­ster­kon­struk­tion, de­sign­pro­ces­ser og materialelære. Anna har et stort kendskab til en masse forskellige håndværk og underviser i al slags syning - fra begynderniveau til det mere øvede. Derudover arbejder hun med andet håndarbejde som strik, broderi, maskinstrik, plantefarve og tekstiltryk.

1.495 kr./person

Tilmeld venteliste