Syning sommerhold

På dette kursus kan du komme som hel nybegynder og lærer alt fra bunden. Hvad er en tråd retning, hvad bruger man i sømrum, indstilling af symaskinen, hvordan får man presset sømmene rigtigt. Du lærer også om tilretning af din model, så du står med en færdig model/ide, som du vil bruge eller vise frem med stolthed.

Er du mere øvet i at sy, springer vi måske ud i et større projekt. Det kan være at der skal være lommer i din model, at du føler en vis tryghed i, at der står en faglært lærer, der kan råde dig i at komme videre i dit syunivers.

Det er op til dig selv, hvad du vil sy på kursuset. Jeg står der til at guide dig igennem syprojektet.

Vi har udførlige sybeskrivelser på fx forskellige lommer, kraver, isyning af lynlåse og meget andet i vores lokaler, som man kan arbejde ud fra.


Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Mandag, 15:30 - 18:15
15 lektioner, 5 mødegange
Mandag 29. april, 2024
Hold nr.: 9724102063

735 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Connie Lynge Mikkelsen

Jeg er uddannet dameskrædder på Aalborg teater for mange år siden og har også taget mo­del­kon­struk­tør­ud­dan­nel­sen på den daværende Sy og Tilskæreskole Bakani i Aalborg. Derefter har jeg været fuldtids underviser på Pro­duk­tions­sko­len og på den nye FGU-skole i 22 år.

Jeg har undervist unge mennesker i syning og kreative fag. Vi har blandt andet syet forskellige projekter/opgaver for vores faste kunder. Hvert år har vi syet 20-30 kostumer, da vi igennem mange år har deltaget i den store International Parade under Aalborg karneval.

Jeg har undervist i 31 år hos AOF, så man kan godt sige at hele mit liv har det altid drejet sig om syning.

Jeg kan lide at følge med i moden og hvad der rører sig inden for modens luner og hvad de nye tendenser bringer.

Jeg tager sammen med mine kollegaer på in­spira­tions­tur til forskellige messer og ikke mindst vores årlige tur til København for at finde inspiration til vores kursister.

Samme kursus på andre tidspunkter

735 kr./person

Tilmeld kursus