Kursus afsluttet

Syklub ”Den nye tråd” – Middelfart

Har du problemer med sytøjet, vil du gerne lære din symaskine bedre at kende, savner du at se andre sy-teknikker in action og suge ny viden til dig, eller vil du bare gerne hygge-sy og spise lidt kage samtidig?

Så kom og vær med i vores syklub, hvor du kan udvikle dine sykundskaber i hyggeligt og socialt samvær med andre sy-glade mennesker.


Ja, der er kage!

Til møderne vil der blive serveret nybagt kage og kaffe. Således er det ikke kun symaskinernes glade og veltilfredse brummen, der høres i lokalet, men også deltagernes.


Bliv mindful og vær i nuet -

Vidste du, at man kommer i flow, når man dyrker en hobby og derigennem er mere til stede i nuet? Flow er den tilstand vi befinder os i, når vi bliver optaget af noget og glemmer tid, sted og rum. Der ER vi bare.
Kunne du tænke dig at komme i flow, når du sidder og syr, få ny inspiration eller bare dyrke din passion for syning med andre? Du er velkommen i syklubben.


Hvad skal du medbringe?

Du medbringer det, du selv skal bruge, fx:

SymaskineStof Mønstre Ideerm.m.


Syklubben har en tovholder og foregår hos AOF, Skærgårdsvej 1 i Middelfart.
Skulle der være interesse for det, kan vi evt. på sigt invitere nogle designere eller andre relevante inspiratorer ind i syklubben. Kom gerne med gode idéer.


Har du spørgsmål til kurset?

Skulle du have spørgsmål, så hjælper vi dig gerne. Kontakt AOF Center Odense på telefon 69160600 eller skriv til aof@aof­cen­te­ro­den­se.dk


Mod på mere?

Hos AOF Center Odense tilbyder vi flere spændende kurser i Middelfart. Har du en drøm om at blive god til at sy og måske lave dit eget tøj (om), så finder du et sykursus lige hér. Du kan også drømme dig ned til Støvlelandet og tage et kursus i italiensk for begyndere. Hvis du vil have et overblik over, hvilke tilbud du ellers finder i dit nærområde, skal du bare klikke hér.

Kursusdetaljer

AOF Middelfart, Skærgårdsvej 1, 5500 Middelfart
Torsdag, 18:30 - 21:20
18 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 7. september, 2023
Holdnr.: 5723202084
AOF Center Odense

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Tovholder

Salget er lukket

Kursus afsluttet