Få pladser

Sy hvad du vil

På dette kursus kan du komme som hel nybegynder og lærer alt fra bunden. Hvad er en tråd retning, hvad bruger man i sømrum, indstilling af symaskinen, hvordan får man presset sømmene rigtigt, du lærer om tilretning af din model, så du står med en færdig model/ide, som du vil bruge eller vise frem med stolthed.
Er du mere øvet i at sy, springer vi måske ud i et større projekt, det kan være at der skal være lommer i din model, at du føler en vis tryghed i, at der står en faglært lærer der kan råde dig i at komme videre i dit sy univers.
Det er op til dig selv, hvad du vil sy på dit kursus, jeg står der til at guide dig igennem sy projektet.
Der forefindes udførlige sy beskrivelser på fx forskellige lommer, kraver, isyning af lynlåse og meget andet i vores lokaler, som man kan arbejde ud fra.


Om underviseren:

Jeg er uddannet dameskrædder på Aalborg teater for mange år siden og har også taget mo­del­kon­struk­tør­ud­dan­nel­sen på den daværende Sy og Tilskæreskole Bakani i Aalborg. Derefter har jeg været fuldtids underviser på Pro­duk­tions­sko­len og på den nye FGU-skole i 22 år.
Jeg har undervist unge mennesker i syning og kreative fag. Vi har blandt andet syet forskellige projekter/opgaver for vores faste kunder. Hvert år har vi syet 20-30 kostumer, da vi igennem mange år har deltaget i den store International Parade under Aalborg karneval.
Jeg har undervist i 30 år hos AOF, så man kan godt sige at hele mit liv har det altid drejet sig om syning.
Jeg kan lide at følge med i moden og hvad der rører sig inden for modens luner og hvad de nye tendenser bringer.
Jeg tager sammen med mine kollegaer på in­spira­tions­tur til forskellige messer og ikke mindst vores årlige tur til København for at finde inspiration til vores kursister.

Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Onsdag, 18:30 - 21:35
28 lektioner, 8 mødegange
Onsdag 31. januar, 2024
Holdnr.: 9724102020
Aalborg

1.232 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Connie Lynge Mikkelsen

Har undervist på Bakani i tilskæring, syprøver og syning af diverse modeller på forskellige niveauer i 7 år.
Har de sidste 18 år undervist på Rebild og Lille Vildmose Pro­duk­tions­sko­le, nu FGU Aalborg, 18 år som værkstedsleder på Mode og Design, er nu faglærer i Det Blå Hus i Kongerslev.
Har de sidste 12 år deltaget i den International Parade og Børnekarneval under Aalborg Karneval, hvor jeg i samarbejde med kollegaer og elever har designet nye kostumer og stor karnevalsvogn hvert år.
Connie har undervist 24 år i AOF Nord under aftenskolen.

1.232 kr./person

Tilmeld kursus