Sy din ferie garderobe - weekendkursus

På kurset kan du sy nogle lette sommermodeller. Måske vil du sy en ny sommerkjole til din kommende sommerferie. Det kan også være nogle lette sommerbluser, måske med et lille vingeærme, der skal fremstilles. Du kan fx også sy en ny nederdel, et par shorts, det kan også være, at du har andre ideer, som vi i fællesskab kan udvikle og få syet. 

 

Om underviseren:

 

Jeg er uddannet dameskrædder på Aalborg teater for mange år siden og har også taget mo­del­kon­struk­tør­ud­dan­nel­sen på den daværende Sy og Tilskæreskole Bakani i Aalborg. Derefter har jeg været fuldtids underviser på Pro­duk­tions­sko­len og på den nye FGU-skole i 22 år.

Jeg har undervist unge mennesker i syning og kreative fag. Vi har blandt andet syet forskellige projekter/opgaver for vores faste kunder. Hvert år har vi syet 20-30 kostumer, da vi igennem mange år har deltaget i den store International Parade under Aalborg karneval.

Jeg har undervist i 30 år hos AOF, så man kan godt sige at hele mit liv har det altid drejet sig om syning.

Jeg kan lide at følge med i moden og hvad der rører sig inden for modens luner og hvad de nye tendenser bringer.

Jeg tager sammen med mine kollegaer på in­spira­tions­tur til forskellige messer og ikke mindst vores årlige tur til København for at finde inspiration til vores kursister.

Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Fredag, 18:00 - 20:45
Lørdag, 09:00 - 16:25
Søndag, 09:00 - 16:25
19 lektioner, 3 mødegange
Fredag 3. maj, 2024
Holdnr.: 9724102022
Aalborg

836 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Connie Lynge Mikkelsen

Har undervist på Bakani i tilskæring, syprøver og syning af diverse modeller på forskellige niveauer i 7 år.
Har de sidste 18 år undervist på Rebild og Lille Vildmose Pro­duk­tions­sko­le, nu FGU Aalborg, 18 år som værkstedsleder på Mode og Design, er nu faglærer i Det Blå Hus i Kongerslev.
Har de sidste 12 år deltaget i den International Parade og Børnekarneval under Aalborg Karneval, hvor jeg i samarbejde med kollegaer og elever har designet nye kostumer og stor karnevalsvogn hvert år.
Connie har undervist 24 år i AOF Nord under aftenskolen.

836 kr./person

Tilmeld kursus