Realiser dine kreative sydrømme

Kom og vær en del af et spændende sykursus i hyggelige omgivelser.
På sykurset har du friheden til at designe og sy præcis det, du ønsker. Uanset om du vil sy tøj, der passer perfekt til din kropstype, omdanne eksisterende tøj eller skabe smukke boligtilbehør, så vil du blive guidet i at omsætte dine unikke ideer til færdige produkter. Vigtigst af alt: ALLE er velkomne og kan deltage!
Her kan du:
● Skræddersy tøj til dig og din familie: Lær at designe tøj, der passer perfekt til din egen og din families størrelse og stil.
● Redesign eksisterende tøj: Opdag, hvordan du nemt og økonomisk kan forvandle gammelt tøj til nye favoritter med et personligt præg.
● Forstå din kropstype: Lær om de forskellige kropsformer og proportioner, og få vejledning om længder, faconer, snit, materialer og mønstre. Du kan arbejde med personlige grundforme og mønstre, der tilpasses dig for at skabe tøj, der fremhæver dine styrker og skjuler eventuelle udfordringer.
● Få professionel rådgivning: Kurset hjælper dig med at omsætte dine ideer til virkelighed og opnå et professionelt resultat i dine syprojekter.
● Gør op med tøjspild: Lær, hvordan du genbruger og forvandler dit eksisterende tøj gennem reparationer eller redesign til smukke, nye designs, accessories eller boligtilbehør.
Der er ingen krav til sykundskaber - du får den hjælp du har brug for!
Medbring selv materialer til dit syprojekt.
Inspiration, mønstre og symaskiner er til rådighed.
Spar penge på dit tøj, realiser dine sydrømme og hjælp med at gøre vores planet grønnere ved at mindske tøjspild. Tilmeld dig nu og bliv en del af et kreativt syfællesskab!
Har du eventuelt spørgsmål er du velkommen til at kontakte underviser Heidi Lie på
60556270.

Kursusdetaljer

Nyager Skole, Ejbyvej 100 , 2610 Rødovre
Tirsdag, 16:00 - 19:30
20 lektioner, 5 mødegange
Tirsdag 2. april, 2024
Holdnr.: 7224102347
AOF Rødovre og Brøndby

1.120 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Heidi Lie

1.120 kr./person

Tilmeld kursus