Lær at sy dit eget tøj

Drømmer du om at sy dit eget tøj?


Her kan du lære at sy tøj til dig selv og dine børn. Vi arbejder ud fra mønsterblade og egne ideer.


Holdet henvender sig til både begyndere og øvede, så alle kan være med.

Du kan sy lige, hvad du har lyst til, og der er rig mulighed for hjælp og vejledning på alle niveauer.


Undervisningen er tilrettelagt således, at der hver gang er mulighed for at tegne mønster, klippe og sy, og herudover vil der hver anden eller tredje gang være decideret undervisning i et emne, det kan være isyning af lynlås, tilretning, forskellige former for forarbejdning af halsudskæring, lommer el.lign.
Deltagerne er velkomne til at komme med input og ønsker til un­der­vis­nings­em­ner. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil deltage i undervisningen, man kan vælge at arbejde videre med sit eget projekt, hvis man hellere vil det.

Du skal medbringe din egen symaskine, der er for­læn­ger­led­nin­ger, lamper, mønsterblade og en enkelt overlocker til rådighed i lokalerne. Vi har enkelte symaskiner, der kan lånes, men det anbefales at medbringe sin egen. Hvis du kun kan være med nogle af mødegangene, så ring og hør nærmere om pris på 51243799.


Undervisers baggrund
Jeg er synørd, sy og design entusiast... Siden jeg fyldte 14, har jeg syet, både til mig selv, til andre og for andre.
Lige nu har jeg en lille systue BrissFunk, hvor jeg bruger rigtig meget tid på Tøjspild (altså Re-Design), samt især dåbs-, konfirmations- og brudekjoler. Jeg går meget op i bæredygtighed og genbrug.
Hele naturen kommer i farver, så det gør jeg også. Syr jeg til andre er det ofte meget afdæmpet. For mig er tøj personligt. Kan vi være enige om at designertøj er smart.
Hjemme designet tøj og især re-design handler ikke om økonomi. Det er bevidsthed omkring ressourcer, økologi og genbrug. Kontakt mig for yderligere oplysninger, for mig er det også vigtigt at du kommer på det rette hold.
brittaastrup@gmail.com


Bevidstheden om at gøre en forskel ved at genbruge, gøre oprør mod smid-væk kulturen skabe lige præcist min helt egen personlige stil, mine farver og samtidig genbruge er det fedeste i verden. De mange timer med design og symaskinen giver mig en tilfredshed, intet stangtøj har kunnet.
Som hjemmedesigner nøjes jeg ikke - jeg skaber selv mode.
Vi arbejder med stil, personlige mønstre, genbrug og sparker gang i sy-glæde, kreativitet og selvværd...


Kontakt mig for yderligere oplysninger, for mig er det også vigtigt at du kommer på det rette hold.
brittaastrup@gmail.com
 

Kursusdetaljer

Voruphuset, Lønstrupvej 10, 8940 Randers SV
Mandag, 19:00 - 21:30
30 lektioner, 10 mødegange
Mandag 9. september, 2024
Hold nr.: 6624202006

1.398 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Britta Astrup

1.398 kr./person

Tilmeld kursus