Fransk Lingeri - weekendkursus

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at sy dit eget undertøj, eller sy undertøj til en du holder af?

På lingerikurset vil du lære de forskellige syteknikker, så dine modeller får den helt rigtige finish.

Du kan lære at sy alt indenfor undertøj - trusser, boksershorts, BH (både med og uden skum/bøjle), chemise og undertrøjer. Alt sammen både til kvinder, mænd og børn.

Underviseren har også erfaring i at undervise ud fra særlige behov, som eksempelvis un­der­tøjs­pas­for­men ved stomi eller brystopration.

Der findes masser af mønster i vores sylokaler. Du kan købe alle materialerne på kurset, da jeg har et stort og bredt udvalg af Merete Hansens lækre ting, du skal bruge for at fremstille noget nyt lækkert undertøj.

Du vil hurtig opdage, at du kan fremstille og designe dit eget undertøj og at det sidder på højde med det dyreste, du kan købe i butikkerne.


Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Fredag, 18:00 - 20:45
Lørdag, 09:00 - 16:25
Søndag, 09:00 - 16:25
19 lektioner, 3 mødegange
Fredag 29. november, 2024
Hold nr.: 9724202013

931 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Connie Lynge Mikkelsen

Jeg er uddannet dameskrædder på Aalborg teater for mange år siden og har også taget mo­del­kon­struk­tør­ud­dan­nel­sen på den daværende Sy og Tilskæreskole Bakani i Aalborg. Derefter har jeg været fuldtids underviser på Pro­duk­tions­sko­len og på den nye FGU-skole i 22 år.

Jeg har undervist unge mennesker i syning og kreative fag. Vi har blandt andet syet forskellige projekter/opgaver for vores faste kunder. Hvert år har vi syet 20-30 kostumer, da vi igennem mange år har deltaget i den store International Parade under Aalborg karneval.

Jeg har undervist i 31 år hos AOF, så man kan godt sige at hele mit liv har det altid drejet sig om syning.

Jeg kan lide at følge med i moden og hvad der rører sig inden for modens luner og hvad de nye tendenser bringer.

Jeg tager sammen med mine kollegaer på in­spira­tions­tur til forskellige messer og ikke mindst vores årlige tur til København for at finde inspiration til vores kursister.

Samme kursus på andre tidspunkter

931 kr./person

Tilmeld kursus