Workshop - Sæt garnlageret i spil med en struktureret tilgang

Hvordan kan du bedst udnytte dit garnlager?


Alle der er blevet bidt af garn kender det. Følelsen af at have en skat gemt i dit garnlager, men ikke helt vide, hvordan man bedst udnytter det. Denne workshop er skabt til dig, der ønsker at få mere ud af dit elskede og dyrbare garnlager og skabe orden i garnkaoset, så du kan begynde at skabe igen! Det vil Bettina Sørensen fra Furie Design stå i spidsen for på dette kursus, med sin baggrund som garnnørd og pro­duk­tions­in­ge­ni­ør med mange års industriel teksti­ler­fa­ring.


På denne 3 timers workshop vil du lære:


🧶 Overblik og Organisering: Få styr på dit garnlager og gør det mere tilgængeligt. Lær, hvordan du opretter en struktur, der hjælper dig med at finde det perfekte garn til dit næste strikkeprojekt.


📏 Garnmålinger og Værktøjer: Opdag enkle garnmålinger og nyttige begreber samt værktøjer, der vil hjælpe dig med at forstå dit garn bedre og vælge det rigtige til hvert projekt.


🌟 Glæde og Gavn: Oplev, hvordan dit garnlager kan bringe dig glæde og gavn, i stedet for blot at fylde hylderne. Dette er godt for både op­be­va­rings­plads, pengepung, miljø og sjælefred.


Som en ekstra bonus får du "Furiens Cheat Sheets" - et 14-siders kompendium, der vil gøre dig klar til at tackle dit garnlager med selvtillid.


Hvem kan deltage? Denne workshop er relevant for både nye og erfarne strikkere, der ønsker at få mere ud af deres garnlager. Uanset om du har 2 eller 15 kg garn, er målet at hjælpe dig med at bruge dit garn i lige de projekter, du får lyst til.


Hvad du skal medbringe:

  • 3-5 restnøgler, gerne forskellige tykkelser og typer, gerne uden banderole.
  • Målebånd, skriveredskab og saks.
  • En lommeregner, f.eks. på din mobiltelefon.


Er du eller din strikkeklub klar til en workshop? Hold godt øje med denne side når billetsalget åbner op og du kan sikre dig en plads på holdet. Vi glæder os til at hjælpe dig med at sætte dit garnlager i spil og frigøre dets fulde potentiale! 🧶✨


Om Bettina Balslev Sørensen:

Garnnørd og pro­duk­tions­in­ge­ni­ør med mange års industriel tekstil-erfaring. Jeg strikkede mig igennem uddannelserne, og har arbejdet med forskning, test, udvikling og innovation indenfor tekstiler lige siden.


De senere år har jeg nørdet rigtig meget i gar­nka­rak­te­ri­sti­ka og strik­ke­e­gen­ska­ber samt genbrug og upcycling, bl.a. i iværksætter-virksomheden Furiedesign. Nu deler jeg ud af min viden og erfaring i den spritnye og helt anderledes workshop for strikkere: Sæt garnlageret i spil.

Kursusdetaljer

AOF Huset, Odinsgade 4, 8900 Randers C
Tirsdag, 18:30 - 21:30
4 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 12. november, 2024
Hold nr.: 6624202007

375 kr./person

20 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bettina Balslev Sørensen

Garnnørd og pro­duk­tions­in­ge­ni­ør med mange års industriel tekstil erfaring.

Jeg strikkede mig igennem uddannelserne, og har arbejdet med forskning, test, udvikling og innovation indenfor tekstiler lige siden.

De senere år har jeg nørdet rigtig meget i gar­nka­rak­te­ri­sti­ka og strik­ke­e­gen­ska­ber samt genbrug og upcycling, bl.a. i iværk­sæt­ter­virk­som­he­den Furiedesign.

Nu deler jeg ud af min viden og erfaring på helt nye måder i den spritnye og helt anderledes workshop: SÆT GARNLAGERET I SPIL

375 kr./person

Tilmeld kursus