Smykkefremstilling i sølv – weekend

Smyk­ke­frem­stil­ling i sølv – weekend

Har du aldrig fremstillet smykker? Måske har du prøvet det? Her fremstiller vi ringe, armbånd og andre smykker efter egne ønsker og evner. Lav den perfekte gave til dig selv eller til én, du har kær.

Er du begynder, så starter du med at lære de grundlæggende færdigheder i at smede ringe og armbånd med knudelukning. Derefter arbejder du videre med snoning, fletning, vedhæng og egne designs. Hvis du er let øvet, begynder du på dit eget niveau.

Vi afregner materialer på kurset: 170 kroner til materialer inkl. 1 ringe. Hvis du derudover er interesseret i at bruge sølv, så afregner vi det til dagspris.

Kursusdetaljer

Østbirk Skole, Skolegade 2, 8752 Østbirk
Lørdag, 09:30 - 15:00
Søndag, 09:30 - 15:30
14,5 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 26. oktober, 2024
Hold nr.: 3824202013

825 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Peter Mygil

Jeg hedder Peter Mygil og har den store fornøjelse at undervise i smyk­ke­frem­stil­ling i AOF. Jeg har gode erfaringer med at undervise i metalsløjd og smykker  på Østbirk Skole. Og nu gennem de seneste 7 år AOF Horsens-Hedensted.
At opleve at miste tids­for­nem­mel­sen (man kan også kalde det følelsen af flow) er noget af det, der driver glæden og lysten ved at fremstille og designe smykker.
At kunne skabe rummet for dette med motiverede deltagere, er det, der driver min lyst til at undervise.
Mine forudsætninger er tidligere arbejde som håndværker, scenemester og meget andre praktiske erfaringer, og 12 år som skolelærer herunder sløjdlærer, samt over 25 års erfaring som ka­jakin­struk­tør.
Jeg glæder mig til at arbejde med jer.

825 kr./person

Tilmeld kursus