Smykkefremstilling aftenkursus

Er du vild med smykker? Vi fremstiller øreringe, ringe, armbånd, halskæder og andre smykker i sølv eller forgyldt sølv efter egne ønsker og evner. Der vil både være faste opgaver og fri leg, mens vi sammen lærer materialer og værktøjet at kende.

Der er plads til alle på holdet - både dig der aldrig før har lavet smykker og dig der har stiftet bekendtskab med det før. Undervisningen vil blive tilpasset den enkelte deltager med mulighed for at tilegne sig nye teknikker. Vi vil gennem dette forløb lave forskellige smykker, hvor du selv er med til at bestemme form og udtryk, så smykkerne kan bruges til gaver eller til dig selv.

Teknikker vi f.eks kan arbejde med:
- Viklinger i sølv/forgyldt sølv (design øreringe/armbånd med snoninger, fletninger, vedhæng mv.)
- Brick stitch (design armbånd eller vedhæng i perler til kæder/øreringe)
- Armbånd og halskæder på wire
- Perlesyning (design frugter som vedhæng til kæder/øreringe)
- Wire wrap (design ringe af sølvtråd og sten)

Der skal forventes udgifter til materialer, typisk mellem 50-150 kr. pr. smykke. Du er altid velkommen til at medbringe materialer til eget brug, og ellers kan der købes sølv, forgyldt sølv, ædelstene og perler på kurset.

Har du spørgsmål til indholdet, kan du kontakte underviseren på: almahom@gmail.com eller telefon 28340209.

 

Kursusdetaljer

Aftenskolernes Hus, Birkedommervej 43, 2400 København NV
Torsdag, 18:00 - 21:30
20 lektioner, 5 mødegange
Torsdag 12. september, 2024
Hold nr.: 4824202372

1.140 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Alma Høm

Alma Høm brænder for at undervise og lære fra sig, og med 10 år i smykkefaget underviser hun bredt i forskellige teknikker samt i de­sign­pro­ces­ser, formgivning og smykkekunst. Alma bor og arbejder I København, hvor hun designer og fremstiller smykker samt unika værker.

Håndværk og design er hendes store passion og hun nyder at åbne den samme glæde op for andre gennem sine workshops. Alma underviser i forskellige teknikker og sammen udforsker i rammerne for deres anvendelse.

1.140 kr./person

Tilmeld kursus