Fødselsforberedelse

Fød­sels­for­be­re­del­se for dig, der skal føde for første gang, for dig der er fler­gangs­fø­de­n­de og for dig der er solomor.
Dette fød­sels­for­be­re­del­ses­hold er for dig der er førs­te­gangs­fø­de­n­de, dig der er fler­gangs­fø­de­n­de og for dig der er solomor.
Hver un­der­vis­nings­gang varer 3 lektioner eller 2 timer og 15 minutter. Vi har god tid til at fordybe os i alt det der fylder. Vi bevæger os, træner, laver afspænding, og taler om udvalgte temaer. Temaerne vil f.eks. være lindring af gravi­di­tets­ge­ner, fødslens forløb, hvordan du aktivt og bevidst kan bruge kroppen i fødslens forskellige faser, den første tid som familie og den første tid med det nyfødte barn.
Din gravide krop
Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang træner og laver øvelser, der styrker, strækker og aflaster din krop. Du får således redskaber til at lindre gravi­di­tets­ge­ner og øvelser der styrker din krop så den er mest mulig stærk op til fødslen.
Forberedelse til fødslen
Du får viden om fødslen og dens faser. Vi arbejder med at forberede dig bedst muligt til fødslen. Du får redskaber til hvordan du bedst kan understøtte din fødsel ved at understøtte veerne kropsligt. Du får redskaber til at lindre undervejs igennem fødslen. Vi afprøver forskellige fødestillinger.
Den første tid
Du får viden om den allerførste tid med det lille barn, herunder viden om amning. Desuden får du indblik i den første tid som ny familie.
Tematikker
Ved hver un­der­vis­nings­gang drøfter vi forskellige tematikker der har relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter.

2 fællesaftener med din fødselspartner
Din fødselspartner inviteres til at deltage 2 gange. Her afprøver vi forskellige fødestillinger og drøfter muligheder for lindring under fødslen.
• Vi bevæger os og arbejder med at lindre gravi­di­tets­ge­ner og styrke kroppen
• Du bliver forberedt til fødslen og til den første tid som forælder
• Din fødselspartner inviteres til at deltage 2 gange
Vælg så vidt muligt et hold der slutter et par uger inden din termin.

Prisen er ink. din fødselpartner, som deltager 2 gange.

Kursusdetaljer

Medborgerhuset Danasvej, Danasvej 30 B, 1910 Frederiksberg C
Mandag, 15:30 - 18:00
30 lektioner, 10 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 1724204062

1.850 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kornelia Kraglund

1.850 kr./person

Tilmeld kursus