Tegning for alle

Hvad med at udforske din kreativitet og mestre kunsten at tegne?

 

Dette spændende kursus inviterer dig til at træde ind i tegningens forunderlige verden, hvor du vil lære de grundlæggende teknikker, der bringer dine tegninger til livs. Vi vil udforske essentielle aspekter som stregs­kra­ve­ring, komposition, lys og skygge, og meget mere. Dette kursus henvender sig både til dem, der er helt nye inden for tegning og til dem, der allerede har lidt erfaring. Det vigtigste er din indre motivation og din lyst til at udforske kunsten at tegne.

Undervisningen foregår hver anden uge i lige uger og skaber det perfekte miljø for dig at udvikle dine færdigheder i dit eget tempo.

 

For at komme i gang med kurset er der en samlet udgift på 175 kr., der dækker materialer som tegneredskaber, akvarelfarver, tuscher, blyanter, kvalitets tegnepapir, og professionelt akvarelpapir. Der vil være en mindre ekstraudgift, hvis du ønsker at indramme dine værker efter eget valg.

 

Vores dygtige underviser, Basri Ahmeti, er klar til at guide dig gennem denne spændende rejse i kunstens verden. Du kan kontakte Basri på telefonnummer 50 57 92 63 eller via e-mail på b_basriu@hotmail.com for yderligere information og tilmelding. Så hvorfor vente? Lad os begynde at udforske kunstens magi sammen!

 

Kursusdetaljer

AOF (Falck Station), Hadsundvej 55, 1 sal., 8930 Randers NØ
Mandag, 18:00 - 20:15
18 lektioner, 6 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 6624202114

885 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Basri Ahmeti

Basri Ahmeti er uddannet billedkunstner og Grafisk Designer fra Kunstakademiet i Prishtina i Kosovo, med en overbygning i billedkunst på universitetet.
Basri har gennem mange år undervist i AOF Randers’ billedskole, samt haft flere udstillinger, rundt omkring i Danmark.

Basri er født i Prishtina, Kosovo i 1968. Han har boet i Danmark siden 1999.

885 kr./person

Tilmeld kursus