Maleri

Under kurset starter vi ud med fundamentale redskaber og teknikker til maleri både i olie og akryl. Gang for gang har vi et nyt fokus, og vi arbejder med varierede motiver, teknikker og værktøjer, således at du både undervejs og efter kursusforløbet har et stærkt fundament til at arbejde med malerier uanset motiv. Her er både idéer til projekter, du kan arbejde med, men har du selv et projekt i tankerne, er det også muligt at arbejde med det under kursusforløbet.

Alle kan male, såfremt de kender lidt til teknikker og fremgangsmåder, og der er altid mulighed for individuel vejledning under forløbet.

Ma­te­ri­aleud­gif­ter må påregnes.

Kursusdetaljer

Fjordsgade Foreningshus, N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
Tirsdag, 14:00 - 16:30
14 lektioner, 4 mødegange
Tirsdag 7. maj, 2024
Hold nr.: 9824102009

650 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lotte Winther

Lot (Lotte) er dansk figurativ kunstner baseret i Gellerup, lige uden for Aarhus. Havet er hendes element og in­spira­tions­kil­de, og hendes kunst er dedikeret til feminismens formål om ligeværd og frigørelse for alle. Lot har udstillet på forskellige scener i Europa, USA og Latinamerika. Hun er desuden repræsenteret af lokale og internationale gallerier.

Som underviser er hun tilbøjelig til at bruge empowerment værktøjer, da det er hendes drivkraft i undervisningen at facilitere aha-oplevelser, når kursister opnår gennembrud i deres kunst. Nok kan det til tider synes minimalt, men indre sejre har det med at smitte af i resten af livet, og billedkunst er en fantastisk verden at øve sig i.

650 kr./person

Tilmeld kursus