Malekursus - begynder og øvet

Alle kan lære at male og vi starter fra bunden for dem, der har ønske om det. På kurset tilbydes undervisning og vejledning i bl.a. farvelære, komposition og maleteknikker. Vi tager udgangspunkt i akryl på lærred, men arbejder du med akvarel eller noget andet er du også meget velkommen.

Materialeliste:
Akrylmaling; gerne grundfarverne samt sort og hvid (eller hvid, sort og de farver du godt kan lide), pensler (blanding af store og små), lærred eller maleplade (gerne 2-4 stk størrelse A3 eller 40x40), skuresvampe, spartler eller lign. printerpapir og blyant til skitser og notater.
Husk praktisk tøj eller forklæde.

Kursusdetaljer

Sæby skole, Brolæggervej 1, 9300 Sæby
Tirsdag, 17:00 - 19:35
21 lektioner, 7 mødegange
Tirsdag 30. januar, 2024
Holdnr.: 1824102003
Frederikshavn

945 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marie Louise Eriksen

Jeg har været underviser hos AOF siden 2010. Som underviser går jeg meget op i at hjælpe den enkelte kursist ud fra netop deres behov og erfaring. Desuden fokuserer jeg på at skabe en afslappet og hyggelig stemning, hvor inspiration og sparring er i højsædet. Jeg maler og underviser i både realistisk og abstrakt maleri og min kreative baggrund er hentet på diverse workshops, kurser og hos andre kunstnere gennem de sidste 25 år. Flere langvarige udlandsophold i USA, Mellemøsten og Paris. Desuden studierejser til New York, Rom og London. Jeg har udstillet lokalt og hos kunst­for­e­nin­ger, firmaer og gallerier i Danmark og USA.

945 kr./person

Tilmeld kursus