Malekursus - begynder og øvet

Uanset om du er en komplet nybegynder eller allerede har en passion for pensler og farver, er dette kursus skræddersyet til at vække din indre kunstner.

Vi starter helt fra bunden og guider dig gennem en spændende rejse gennem farver, kompositionen og maleteknikker. Med akrylmaling som vores primære medium udforsker vi sammen forskellige teknikker og stilarter på lærredet. Og frygt ej, hvis du foretrækker akvarel eller andre medier - du er mere end velkommen til at deltage og udforske dine egne kunstneriske veje sammen med os.

Bliv en del af vores inspirerende fællesskab, hvor kreativitet blomstrer, og hver penselstrøg fortæller en unik historie. Lad os sammen skabe kunst, der ikke blot er smuk, men også fyldt med sjæl og passion. Er tiden inde til at lade din kunstneriske ånd udfolde sig, så er det her hold lige noget for dig!


Materialeliste:
Akrylmaling; gerne grundfarverne samt sort og hvid (eller hvid, sort og de farver du godt kan lide), pensler (blanding af store og små), lærred eller maleplade (gerne 2-4 stk størrelse A3 eller 40x40), skuresvampe, spartler eller lign. printerpapir og blyant til skitser og notater.

Husk praktisk tøj eller forklæde.

Kursusdetaljer

Sæby skole, Brolæggervej 1, 9300 Sæby
Tirsdag, 17:00 - 19:35
30 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 24. september, 2024
Hold nr.: 1824202003

1.470 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marie Louise Eriksen

Jeg har været underviser hos AOF siden 2010. Som underviser går jeg meget op i at hjælpe den enkelte kursist ud fra netop deres behov og erfaring. Desuden fokuserer jeg på at skabe en afslappet og hyggelig stemning, hvor inspiration og sparring er i højsædet. Jeg maler og underviser i både realistisk og abstrakt maleri og min kreative baggrund er hentet på diverse workshops, kurser og hos andre kunstnere gennem de sidste 25 år. Flere langvarige udlandsophold i USA, Mellemøsten og Paris. Desuden studierejser til New York, Rom og London. Jeg har udstillet lokalt og hos kunst­for­e­nin­ger, firmaer og gallerier i Danmark og USA.

1.470 kr./person

Tilmeld kursus