Landskabsmaleri

Igennem denne workshop vil vi male et unikt kunstværk baseret på et re­fe­ren­ce­bil­le­de af et landskab. Man bliver i workshoppen vejledt igennem processen inkl. farvelære trin for trin, hvor der bliver vist, hvordan du også kan bruge dine nyvundne ma­le­fær­dig­he­der til en række andre motiver.

Ma­te­ri­aleud­gif­ter må påregnes - medbring selv lærred, pensler (gerne i min. tre størrelser, stor mellem og lille, eks. str. 16, 12 og 6) og maling enten akryl eller olie.

Kursusdetaljer

Fjordsgade Foreningshus, N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
Lørdag, 09:00 - 11:30
3,25 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 8. juni, 2024
Hold nr.: 9824102007

200 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lotte Winther

Lot (Lotte) er dansk figurativ kunstner baseret i Gellerup, lige uden for Aarhus. Havet er hendes element og in­spira­tions­kil­de, og hendes kunst er dedikeret til feminismens formål om ligeværd og frigørelse for alle. Lot har udstillet på forskellige scener i Europa, USA og Latinamerika. Hun er desuden repræsenteret af lokale og internationale gallerier.

Som underviser er hun tilbøjelig til at bruge empowerment værktøjer, da det er hendes drivkraft i undervisningen at facilitere aha-oplevelser, når kursister opnår gennembrud i deres kunst. Nok kan det til tider synes minimalt, men indre sejre har det med at smitte af i resten af livet, og billedkunst er en fantastisk verden at øve sig i.

200 kr./person

Tilmeld kursus