Kunst og bobler

Der inviteres ind til en hyggelig aften i North Urban Art Studios inspirerende lokaler sammen med kunstner Mille Berger. I løbet af aftenen har du mulighed for at kreere dit eget kunstværk, ligesom du ønsker, med vejledning af kunstneren.
Der er lagt op til en hyggelig atmosfære, hvor kreativiteten er højdepunktet, med plads til at skåle i et glas bobler undervejs. På denne aften arbejder vi i skitser, samt akrylmaling på lærred.

På kurset er der plads til nye, samt øvede, da vi undervejs finder jeres individuelle behov.

Prisen er inklusive materialer og bobler og du må selvfølgelig tage dit færdige værk med dig hjem.

Kursusdetaljer

North Urban Art Studio, Akvavitvej 23, 9000 Aalborg
Fredag, 18:30 - 21:30
3,5 lektioner, 1 mødegang
Fredag 5. juli, 2024
Hold nr.: 9724102086

245 kr./person

13 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mille Marie Berger

Mille Berger er en dedikeret og passioneret kunstner der især har en legesyg tilgang til kunst og en overbevisning om, at kunst kan være noget for alle. Hendes un­der­vis­nings­stil er både innovativ og inspirerende, og hun formår at skabe et miljø, hvor kreativitet og eks­pe­ri­men­ter­ne er i centrum.

Mille arbejder til dagligt i North Urban Art Studio, hvor hun selv primært arbejder i akrylmaling hvor hun skaber abstrakte værker, blandt andet med inspiration fra nordisk minimalisme og fokus på velvære for beskueren.

Mille har undervist i kunst i flere år samt udøvet i endnu flere, hvor hun har været mange genre rundt og dermed skabt en bred forståelse for kunstens mange facetter.

Se mere til Mille på instagram @millebergerx

245 kr./person

Tilmeld kursus