Intuitiv tegning/maleri: Find dit kreative potentiale

Kom og vær med til to kreative maleaftner, hvor vi arbejder med den spontane og intuitive tilgang til billeder. Eftermiddagen starter med et temaoplæg og en introduktion til den kreative proces og ubevidste billeder som fødes i skabende processer. Vi vender os mod fantasiens billeder med afsæt i små vi­su­a­li­se­rin­ger og musik, hvorefter vi sætter form, farve og struktur til vores oplevelser og stemninger i tegning og maleri. I tegne/maleøvelser lader vi de spontane billeder udfolde sig og ved hjælp af pro­ces­teg­nin­ger arbejder vi videre med billedets mulige udvikling og forvandling. Vi mødes til fælles bil­led­gen­nem­gang, hvor vi deler vores billeder og oplevelser med.  Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage - kurset er åbent for alle der har lyst til at udforske deres kreative side. Vi tegner og maler med oliekridt, evt. farveblyanter og akrylfarve. Du medbringer dine egne materialer: farver og tegnepapir/tykt papir (A3 el. A2 format) og evt. lærred. Underviser: Britta Outzen, udd. ved det Kgl Danske Kunstakademi.

 

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Fredag, 14:00 - 18:00
9 lektioner, 2 mødegange
Fredag 22. november, 2024
Hold nr.: 8724202024

535 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Britta Outzen

Britta Outzen er vok­se­nun­der­vi­ser og har siden 1993 afholdt af­tensko­le­kur­ser. Hun er uddannet i billedkunst ved det Kongelige Danske Kunstakademi, og har erfaring i un­der­vis­nings­for­løb og workshops inden for klassisk tegning/maleri, samt i intuitive bil­led­pro­ces­ser og visualisering.
Un­der­vis­nin­gens klassiske discipliner omfatter iagt­ta­gel­ses­teg­ning – herunder tegning efter opstillinger, portræt og model. Desuden forskellige kurser i akrylmaleri, hvor der arbejdes både med det figurative og abstrakte udtryk. På disse kurser gennemgås typisk dele af kunst­hi­sto­ri­ens perioder og ismer.
Sideløbende har hun udviklet en række workshops i intuitiv tegning/maleri, hvor der inddrages visualisering og musik. På disse workshops er det intuitionens indre billeder der iagttages, og der er fokus på det spontane billedudtryk.

535 kr./person

Tilmeld kursus