Cirkelvævning - Fifleriet

Cirkulær Vævning: Skab et rundt kunstværk af garn
Oplev glæden ved at væve på en helt ny måde med vores kursus i cirkulær vævning! Her får du chancen for at udforske en unik og let tilgængelig teknik, hvor vi bruger en metalring som grundlag for din tekstilkunst. Her kan du slippe din kreativitet løs med garn, uldbaner og endda glittertråde tråde, hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra magi til dit projekt.

Hvad kan du forvente?
• Trådning og forberedelse: Vi starter med at lære, hvordan du optråder metalringen, hvilket skaber et perfekt rundt lærred til dine vævninger.
• Bin­dings­tek­nik­ker: Du vil blive introduceret til forskellige bin­dings­tek­nik­ker, der hjælper dig med at tilføje dybde og tekstur til dit kunstværk.
• Far­ve­sam­men­sæt­ning og komposition: Vi vil tale om, hvordan du vælger farver, der komplementerer hinanden og skaber en harmonisk komposition.

Din kreative proces
For at gøre processen nemmere, har vores underviser sammensat en basispakke med natur- og hvide garner samt uldbaner, der fungerer fremragende til vævning på metalringene. Alt hvad du selv skal gøre er, at vælge 3 garner og en glittertråd i de farver som du synes bedst om ud fra underviserens omfattende "garn-bar" – der er noget for enhver smag!

Materiale pris
Materiale prisen er 200 kr., som afregnes med underviser på dagen, og denne pris inkluderer alt, hvad du behøver for at skabe dit eget runde garnværk, som det du ser på billedet. På kurset låner du uldnåle, og hvis du får brug for ekstra materialer, har du mulighed for at købe mere garn eller uld på stedet.

Tilføj et personligt touch til dit hjem
De færdige runde garnværker er både dekorative og personlige, og de vil tilføje et varmt, håndlavet præg til din indretning. Uanset om du er til afdæmpede nuancer eller livlige farver, kan du skabe noget, der virkelig passer til dit hjem og din stil. Vi ses til to sjove og lærerige mødegange på fifleriet!

Kursusdetaljer

Fifleriet, Bredgade 15, st., 6000 Kolding
Tirsdag, 17:00 - 20:00
7,5 lektioner, 2 mødegange
Tirsdag 12. november, 2024
Hold nr.: 4724202221

450 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Emma Rosenkrantz

Samme kursus på andre tidspunkter

450 kr./person

Tilmeld kursus