Billedskolen LIV

Billedskolen LIV
- et fristed for dig med stress eller andre hel­breds­mæs­si­ge problemer

Billedskolen LIV er en rummelig skole for dig, der har behov for undervisning på små hold, hvor der både er plads til socialt fællesskab og individuelle hensyn. Er du stressramt er skolen måske et sted for dig?

Løbende optag
 

Indhold - praktisk arbejde med tegning og maleri:

• Forskellige tegne- og maleteknikker

• Brug af lys og skygge

• Bil­led­kom­po­si­tion

• Farvelære

• Kunst­for­stå­el­se og kunsthistorie

 

Derudover gennemgang af diverse materialer og teknikker. Billedsnak om egne og andres værker samt udflugter til kunst­ud­stil­lin­ger mm. Vi afholder jævnligt egne udstillinger.

 

Der undervises fire dage om ugen: mandag, tirsdag, torsdag og fredag i tidsrummet kl. 9:30-14:00, men du vælger selv, om du vil have en, to, tre eller fire dages

Vi yder rabat hvis du tilmelder dig undervisning mere end én dag om ugen. Ring og hør nærmere på 2964 8014. Undervisningen afholdes på ”små hold”, der er et tilbud til dig, som har hel­breds­mæs­si­ge problemer og/eller lettere handicaps. For at deltage på disse hold, skal du underskrive en tro- og loveerklæring om at du er handicappet i relation til det emne, der undervises i.

Kursusdetaljer

Kildegården, Kunstens Hus, Kildegården 7, 4000 Roskilde
Torsdag, 09:30 - 14:00
115 lektioner, 23 mødegange
Torsdag 4. januar, 2024
Holdnr.: 7024102502
Roskilde

3.220 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Hjelholt

Charlotte (f. 1961). Uddannet fra Danmarks Designskole og har efterfølgende taget PD i Billedkunst på Danmarks Pædagogiske Universitet.

Charlotte har mange års un­der­vis­ning­ser­fa­ring  i billedkunst/tegning/maleri, hvor hun gerne bruger naturens skatkammer af former og farver som inspiration.

Samme kursus på andre tidspunkter

3.220 kr./person

Tilmeld kursus