Venteliste

Akrylmaling - ulige uger

Har du nogensinde drømt om at lade din kreativitet blomstre i et stemningsfyldt miljø hver anden uge?

Velkommen til vores kunstneriske oplevelse, hvor vi inviterer dig til at udforske en verden af teknikker og materialer, både abstrakte og figurative. Det eneste, du behøver for at deltage, er din nysgerrighed og en god portion entusiasme.

Vores un­der­vis­nings­ses­sio­ner finder sted hver anden uge, i de ulige uger, og skaber det perfekte miljø for dig at udtrykke din kreativitet frit. Alle de nødvendige materialer står klar på værkstedet, og udgiften til materialer er kun 30 kr. pr. gang, så du kan koncentrere dig om at lade din kunstneriske åre strømme.

Der kan også være en mindre ekstraudgift, hvis du ønsker at arbejde på lærreder, og det er helt efter dit eget ønske og forbrug.

Vores dedikerede underviser, Basri Ahmeti, er klar til at guide dig gennem denne kunstneriske rejse. Du kan kontakte Basri på telefonnummer 50 57 92 63 eller via e-mail på b_basriu@hotmail.com for yderligere information og tilmelding. Kom og lad os sammen skabe kunstværker og opleve den glæde, der følger med at udtrykke os gennem kunst


Kursusdetaljer

AOF Huset, Odinsgade 4, 8900 Randers C
Tirsdag, 10:00 - 13:40
22 lektioner, 5 mødegange
Tirsdag 9. januar, 2024
Holdnr.: 6624102102
Randers

1.070 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Basri Ahmeti

1.070 kr./person

Tilmeld venteliste