Venteliste

Akrylmaleri for let øvede og øvede

 

 

 

Har du stiftet bekendtskab med det visuelle udtryk gennem akrylmaling og har oplevet de mange muligheder ved valg af farve, komposition, perspektiv og teknik, men har behov for ny inspiration? Bil­led­kunstun­der­vis­nin­gen tager udgangspunkt i den enkelte deltagers niveau, og du får mulighed for at blive inspireret fagligt og kunstnerisk i din videre kunstneriske udvikling.

 

Vi begynder hver mødegang med en fælles gennemgang af de aktuelle kunstværker, hvorved du ikke bare får konstruktiv respons på dit eget igangværende kunstværk, men også får mulighed for at opnå inspiration og nye synsvinkler ved at se og høre om de øvrige deltageres udtryksmåder. Desuden vil samværet med de øvrige kursister være med til at inspirere og motivere dig.

 

Der vil være et par temadage i løbet af sæsonen, hvor der er inspirerende kreative øvelser samt besøg på aktuelle kunst­ud­stil­lin­ger.

 

Du medbringer de materialer, du skal bruge, eller køber dem på bil­led­værk­ste­det. Du afholder selv alle udgifter til materialer.

 

Vi etablerer en kaffeordning, som vi betaler til i fællesskab.

Der er undervisning fra kl. 9.00 - 11.45, derefter arbejder vi selvstændigt til kl. 14.00.

 

Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Tirsdag, 09:00 - 14:00
24,5 lektioner, 7 mødegange
Tirsdag 27. august, 2024
Hold nr.: 7424202011

1.515 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Christina Blaabjerg

Christina er uddannet billedkunstner fra Århus Kunstakademi i 2008. Hendes primære arbejdsområde er maleri, kunst­udsmyk­nin­ger samt kunstrådgiver/mentor.

1.515 kr./person

Tilmeld venteliste