Weekendkursus - Malerikursus - Minimalisme - Less is more

MALERI KURSUS - MINIMALISME – LESS IS MORE
På denne inspirerende workshop vil du få indblik i den minimalistiske kunststil og lære at skabe store visuelle fortællinger med få virkemidler. Du vil få kendskab til grundlæggende principper i at opbygge minimalistiske kunstværker med fokus på enkelhed, helhed og harmoni.
I løbet af de to dage vil der være forskellige temaøvelser i visuelle fortællinger, stilarter, bil­led­kom­po­si­tion, valg af farvepalet og materialer. Der vil være tid til at fordybe dig i at skabe egne værker og eksperimentere med forskellige udtryksformer.
Workshoppen henvender sig til alle, og det kræver ingen forudsætninger. Jeg tilbyder individuel undervisning og tager højde for, hvad du ønsker at opnå med dine kunstværker.
Medbring mad og drikke til dagen og egne materialer. Det er også muligt at købe lærreder, papir og akrylmaling på stedet.
Gratis parkering lige ved døren.
Underviser: Christina Blaabjerg, er uddannet billedkunstner fra Århus Kunstakademi og arbejder som udøvende kunstner. Hendes primære arbejdsområde er maleri, kunst­udsmyk­nin­ger samt kunstvejleder/mentor.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Christina på mail cb@chri­sti­nablaab­jerg.dk

Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Lørdag, 09:00 - 15:00
Søndag, 09:00 - 15:00
16 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 9. november, 2024
Hold nr.: 7424202042

992 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Christina Blaabjerg

Christina er uddannet billedkunstner fra Århus Kunstakademi i 2008. Hendes primære arbejdsområde er maleri, kunst­udsmyk­nin­ger samt kunstrådgiver/mentor.

992 kr./person

Tilmeld kursus