Akrylmaleri

Kurset er for alle som har fået lyst til at male billeder. Det kan være alt fra et motiv fundet i et foto til abstrakt maleri. Der er ingen begrænsning. Det vigtige er, at det er noget du har lyst til at male og synes det er spændende.

Vi kommer omkring farvelære, lys og skygge og optegning af motiv mm. gennem øvelser og teknikker, som kan være redskaber du kan bruge til udviklingen af dit maleri.

At male med akryl er en ligetil og spontan arbejdsproces, da det tørrer hurtigt og er nemt at arbejde i lag med.

Vi vil afprøve konkrete teknikker i fællesskab og fokusere på din kunstnerisk proces med maleriet og dine motiver.

På dette kursus vil du kunne mærke din kunstneriske udvikling og glæden i at dele din kunst med andre. Jeg hjælper dig undervejs når du har brug for det, og der vil være god tid til fordybelse i arbejdet med dine motiver, hvor jeg også vil jeg præsentere forskellige malere som inspiration, deres teknikker og kunstneriske udtryk.

Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Mandag, 18:00 - 21:00
21 lektioner, 6 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 9724202046

1.030 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Line Elkjær Frandsen

Mit navn er Line, jeg er udøvende billedkunstner og uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2023 med ud­veks­lings­op­hold på Kunstakademiet i Prag i 2020 og Skolen for Arkitektur, Kunst og Design i Prag i 2022.

 

Til dagligt arbejder jeg med min kunst i ate­li­er­fæl­les­ska­bet Nordjyllands Kunst­ner­værk­sted i Nordkraft i Aalborg. Jeg udstiller løbende og viser min første soloudstilling i efteråret 2024 i Sydsverige.

 

For mig personligt, er det en fornøjelse at formidle, inspirere og motivere andre til at udtrykke sig gennem billedkunst.

Samme kursus på andre tidspunkter

1.030 kr./person

Tilmeld kursus