Akrylmaleri

Vi slipper skaberkraften løs og undersøger mulighederne inden for
akrylmaleriet. Du får en inspirerende indføring i forskellige teknikker,
som afprøves i en række fælles op­varm­nings­ø­vel­ser.
Der eks­pe­ri­men­te­res både med det figurative og mere abstrakte udtryk med udgangspunkt i billeder/udsnit fra fotos, kunst­hi­sto­ri­ens malerier m.m.
Vi vil berøre aspekter som farveblanding og far­ve­sam­men­sæt­ning, linje og konturstreg, form kontra flade og komposition. Der lægges vægt på en legende indstilling til maleprocessen, og der stiles mod at den enkelte deltager finder sit
eget personlige udtryk.
Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage - kurset er åbent for
både begyndere og øvede. Du medbringer dine egne materialer: akrylfarver, tykt papir (A2 el. A3 format) og lærred.

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Onsdag, 14:30 - 17:30
10,5 lektioner, 3 mødegange
Onsdag 2. oktober, 2024
Hold nr.: 8724202020

620 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Britta Outzen

Britta Outzen er vok­se­nun­der­vi­ser og har siden 1993 afholdt af­tensko­le­kur­ser. Hun er uddannet i billedkunst ved det Kongelige Danske Kunstakademi, og har erfaring i un­der­vis­nings­for­løb og workshops inden for klassisk tegning/maleri, samt i intuitive bil­led­pro­ces­ser og visualisering.
Un­der­vis­nin­gens klassiske discipliner omfatter iagt­ta­gel­ses­teg­ning – herunder tegning efter opstillinger, portræt og model. Desuden forskellige kurser i akrylmaleri, hvor der arbejdes både med det figurative og abstrakte udtryk. På disse kurser gennemgås typisk dele af kunst­hi­sto­ri­ens perioder og ismer.
Sideløbende har hun udviklet en række workshops i intuitiv tegning/maleri, hvor der inddrages visualisering og musik. På disse workshops er det intuitionens indre billeder der iagttages, og der er fokus på det spontane billedudtryk.

620 kr./person

Tilmeld kursus