Billedkunst på Gammelgaard

Er du allerede godt i gang med at prøve kræfter med blyant og farver (akryl, pastel eller akvarel), så deltag i fællesskabet på Gammelgard omkring en spændende og engagerende hobby.
Gammelgaards Kunstskole har igennem mere end 20 år samarbejdet med AOF om at skabe et spændende møde mellem Gammelgaards skiftende udstillinger og AOF’s undervisning i tegning og maling. Som elev på Gammelgaard er der mulighed for at gribe inspirationen fra professionelle kunstnere, gå på opdagelse i Gammelgaards omfattende kunstbibliotek, samt møde andre kreative sjæle.

Gammelgaards Kunstskole har igennem mere end 20 år samarbejdet med AOF om at skabe et spændende møde mellem Gammelgaards skiftende udstillinger og AOF’s undervisning i tegning og maling. Som elev på Gammelgaard er der mulighed for at gribe inspirationen fra professionelle kunstnere, gå på opdagelse i Gammelgaards omfattende kunstbibliotek, samt møde andre kreative sjæle - uanset om de er begyndere eller erfarne udøvere.

Undervisningen foregår i værkstederne på første sal og vil være en blanding af fælles opgaver og individuel vejledning og varetages af vores kunstfaglige og erfarne underviser. I pauserne er der mulighed for at nyde en god kop kaffe og hjemmebagt bolle i husets hyggelige pejsestue.

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 92 90 10 80 eller aftenskole@csk.aof.dk for at få en reduceret pris.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

Kursusdetaljer

Kulturcenter Gammelgård, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev
Torsdag, 12:30 - 15:30
42 lektioner, 12 mødegange
Torsdag 5. september, 2024
Hold nr.: 3224202705

2.055 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ane Bernhoft

2.055 kr./person

Tilmeld kursus