Akvarel for begyndere og øvede

Kom og spring foråret i møde. Lær noget nyt, eller kom og få inspiration til dine akvareller.

Akvarelmaling er en malemetode, hvor malingen blandes op med vand, og på denne måde kan du lære at justere farvestyrken med vandet. Metoden egner sig til blom­s­ter­moti­ver, landskaber, stilleben, objekter og meget andet.

På dette kursus bliver de grundlæggende akva­rel­tek­nik­ker gennemgået. Der vil være materialelære og indblik i, hvordan forskellige kunstnere har anvendt akvarel som udtryksform. Der males efter enkelte objekter, opstillinger, fotos og andre udfordringer. Der vil være faste opgaver og plads til individuelle ønsker og behov.

Temaer vil være: Forår, blomster, løgplanter, landskaber, dyr og inspiration fra kunstnere.

Kom og oplev glæden ved at skabe dine egne akvareller. Selvom du har deltaget i kurset for begyndere, så kan du sagtens blive inspireret og arbejde videre med de teknikker du allerede kender til.


Hvis du er bosat i Albertslund Kommune kan du få et tilskud til kurser hvis du er, Pensionister, ef­ter­løns­mod­ta­ge­re og arbejdsledige (dag­pen­ge­mod­ta­ge­re). Tilskudet er 30 % pr. kursus, foredrag, arrangementer og byvandringer. Tilskud pr. kalenderår er maks. 800 kr. Tilskud ydes også udenfor kommunen.
For at få tilskuddet skal man henvende sig personligt hos Albertslund Kommune, hvor de så vil refundere tilskuddet

 

 

 

Kursusdetaljer

Herstedvester skole, Herstedvestervej 44, 2620 Albertslund
Mandag, 17:30 - 20:00
24 lektioner, 8 mødegange
Mandag 4. marts, 2024
Holdnr.: 0124102205
AOF Center Storkøbenhavn

1.095 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Pernille Nyvang Dreyer

1.095 kr./person

Tilmeld kursus