Kursus afsluttet

Sommerkeramik ved Johanne

På dette kursus kan du lave lige præcis det, du har lyst til: den nyeste potte på instagram, en smuk kop til den du har kær, en skulptur eller brugsgenstand - ja kun fantasien sætter grænser.

Du skal være klar på, at keramik er svært og tidskrævende….og skide sjovt! Det tager tid at blive god til noget, hvorfor dette kursus er for dig der har ingen og/eller lidt kendskab til ler – eller også har du meget erfaring og blot ønsker at være en del af fællesskabet 😉 Alle er velkommen.

Smider du en skilling i ny og næ, kan du være med i vores fælles kaffe/te indkøb. Du er også selv velkommen til at medbringe ekstra lækkerier – det kan være nødvendigt, hvis leret ikke vil som du vil 😉


Det koster 50 kr. for 1 kg. ler, som sendes til AOF mobilepay. Beløbet er inklusiv ler, glasur og brænding.

Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Onsdag, 19:00 - 21:45
24 lektioner, 8 mødegange
Onsdag 1. maj, 2024
Hold nr.: 9724102078

3 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Johanne Kriegbaum

Mit navn er Johanne Kriegbaum og jeg er 24 år gammel, og sommeren 2024 er jeg uddannet lærer. Jeg har hele mit barndoms- og ungdomsliv været enormt kreativ, hvorfor keramik også er blevet en del af min portefølje af kreative beskæftigelser. Jeg har eget værksted i Aalborg.

 

Jeg er enormt bevidst om andre mennesker, samt hvad det kræver at indgå i en kreativ proces, som keramik i den grad er. Jeg ønsker at sætte en hyggelig stemning, som giver ro og plads til alle.

 

Da jeg selv er ung og nyder en kreative hverdag, vil jeg forsøge at sætte enkelte kurser til en al­ders­be­græns­ning, således nybegyndere og/eller letøvede, i ung­dom­ska­te­go­ri­en, også har en tryg og imødekommende plads. Derudover vil jeg også kunne tilbyde kursuser i forskellige teknikker eller en blanding af samme: plade, modellering, dreje osv.

Samme kursus på andre tidspunkter

Salget er lukket

Kursus afsluttet