Sommerkeramik

 

 

 

 

 

Her er muligheden for skønne keramikdage med tid til fordybelse og læring, seriøst arbejde og hyggelige pauser i et dejligt værksted med lige de keramiske projekter, DU gerne vil.

 

 

 

Har du dit eget projekt du gerne vil lave og have tid og vejledning til, er du meget velkommen til det, men ellers vil underviseren præsentere dig for forskellige teknikker og små projekter, så alle kommer godt fra start. Der er mulighed for blandt andet pladeteknik, pølseteknik, kurinuki og drejning - så der er mulighed for at alle kan lave lige det der passer til ønsker og temperament (Vær opmærksom på at det ikke er et be­gyn­der­dre­je­kur­sus og at du derfor skal have lidt erfaring på forhånd hvis du vil dreje).

 

 

 

Dagene starter op med en kort fælles demo, hvorefter man arbejder individuelt. Vejledningen er individuel, så der er plads til både begyndere og øvede. De første 3 dage laver vi tingene og d 7. juli glaserer vi. Der er afhentning af tingene d 14. juli kl. 15.15-15.45 (Hvis du ikke kan komme der, finder vi et andet tidspunkt).

 

 

 

Tøj der må blive beskidt og korte negle anbefales!

 

 

 

Udgifter til materialer tillægges og afregnes individuelt.

 

 

 

Undervisningen foregår på AOF’s ke­ra­mi­k­værk­sted – et skønt værksted med 5 forskellige lerer, mange forskellige begitninger og glasurer. Vi har 6 elektriske drejeskiver og værktøj til et væld af forskellige keramiske teknikker.  Der er bøger og hylder med keramik til inspiration – foruden en god, hyggelig og hjælpsom atmosfære blandt kursisterne.

 

Velkommen!

 

 

 

Bemærk: På vores keramikhold ligger fokus på undervisning med plads til fordybelse og dygtiggørelse. Lokaler og faciliteter er til undervisning og ikke til brug til mas­se­frem­stil­ling eller produktion til salg. Vi kan desværre ikke tilbyde at brænde ting du arbejder med hjemme, heller ikke hvis du bliver forhindret til enkelte mødegange.

 

 

Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Mandag, 09:00 - 15:00
Tirsdag, 09:00 - 15:00
Onsdag, 09:00 - 15:00
Søndag, 09:00 - 13:00
Søndag, 15:15 - 15:45
27,5 lektioner, 5 mødegange
Mandag 1. juli, 2024
Hold nr.: 7424102041

1.350 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marguerite Johnsen

Siden jeg i 3. klasse lavede min første hest i ler og drejede min første skål i gymnasiet, har jeg været bidt af leret. 

Jeg er uddannet keramiker fra Designskolen Kolding i 2002 og siden da, har jeg været på kunstnerophold i bl.a. Japan, Canada og på det internationale keramikcenter i Skælskør. Jeg har udstillet mange forskellige steder her i landet og været på diverse censurerede udstillinger i Danmark og Frankrig.

I 2018 kom jeg til AOF’s Billedværksted som underviser. Jeg elsker at undervise og formidle min glæde ved materialet og de mange fantastiske teknikker, som keramikkens verden rummer.

 Jeg underviser på AOFs ke­ra­mi­k­værk­sted i Silkeborg. Det er et skønt værksted med spændende lertyper, mange forskellige begitninger og glasurer. Vi har seks elektriske drejeskiver og værktøj til et væld af forskellige keramiske teknikker. Hylderne bugner med keramik til inspiration, og der er bøger, man kan dykke ned i, foruden en god, hyggelig og hjælpsom atmosfære blandt kursisterne. Velkommen!

1.350 kr./person

Tilmeld kursus