Keramik workshop

Keramik workshop
På workshoppen arbejder vi med nogle grundlæggende teknikker i håndlavet keramik; pladeteknik, pølseteknik og pinchpots.Der vil være mulighed for at lave valgfrie brugsting som skåle, vaser, kopper, fade eller krukker med låg.Alt laves i stentøjsler og kan tåle opvaskemaskine, ovn og micro. Udgift til ler: pris pr. kg. forbrugt ler 75 kr. alt incl.
Den tredje un­der­vis­nings­gang vil emnerne være forglødet.( brændt 1.gang) og her vil vi glasere.
Herefter brændes emnerne igen og kan afhentes efter aftale. Workshop 26/10 og 27/10 fra 9-15.Brænding: 10/11   fra 9 - 14. OBS  - Undervisning: Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg.

Kursusdetaljer

Skanderborg Ungdomsskole , Finlandsvej 5 , 8660 Skanderborg
Lørdag, 09:00 - 15:00
Søndag, 09:00 - 15:00
Søndag, 09:00 - 14:00
27 lektioner, 3 mødegange
Lørdag 26. oktober, 2024
Hold nr.: 7524202522

1.240 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ida Krogh

Underviser i vinyasa, hatha, yin og hensyntagende yoga Uddannet 300 hrs og 500 Hrs Yoga Alliance certificeret Hatha & Vinyasa Yogalærer og 50 Hrs Yoga Alliance certificeret Yin Yogalærer ved Aayana Yoga Academy, Bangalore. Jeg lægger i min undervisning vægt på yogaen som en helhedspraksis, der virker helende og styrkende på krop og sind, underordnet hvem vi er og hvilke forudsætninger vi har. Mine hold spænder bredt fra hensyntagende yoga, hvor alle kan være med uanset formåen, over yin yoga, der er en indadvendt praksis til vinyasa, der er en fysisk krævende og dynamisk. Uanset forskellighed baner alle yogaformerne vejen til et liv i bedre fysisk form og mental balance og jeg oplevede en stor personlig udvikling, da jeg startede regelmæssigt med yoga under et 2,5 års ophold i Indien med min familie. Hurtigt mærkede jeg de fysiske fordele, der betød en stærkere muskulatur, større udholdenhed og smidighed og med det fulgte større overskud, bedre balance og indre ro. Derfor besluttede jeg mig for at fordybe mig yderligere og uddannede mig til yogalærer ved Aayana Yoga Academy, hvor tilgangen til yogaen er autentisk, videnskabelig og tilpasset det moderne menneske. Oprindeligt er jeg uddannet Cand. Mag. i kommunikation, men har her midt i livet skiftet bane og underviser nu fuld tid i yoga, når jeg ikke laver keramik i mit lille ke­ra­mi­k­værk­sted KroghKeramik.

1.240 kr./person

Tilmeld kursus