Keramik - weekend

Drømmer du om at dykke ned i keramikens fascinerende verden? Vil du gerne mestre et af vores ældste og mest værdsatte kunsthåndværk? Så er AOF's weekendkursus i keramik det perfekte valg for dig!

 

Skab og Udforsk sammen med andre

På dette kursus får du mulighed for at udfolde din kreativitet i et inspirerende fællesskab. Vi arbejder med enkle og tilgængelige teknikker, som gør det muligt for alle at skabe smukke og unikke keramikstykker. Uanset om du ønsker at forme fade, skåle, potter, kander, krukker eller mere skulpturelle værker, er dette kurset for dig. Du vil lære at tilføje personlige detaljer som hanke, tude, næb, ører, låg, knopper og fødder, hvilket giver dine kreationer en unik karakter.

Grundige Gennemgange og Praktiske Øvelser

Kurset dækker en bred vifte af teknikker:

  • Drejning
  • Modellering
  • Overformning
  • Dekoration
  • Glasurarbejde
  • Brænding

Du vil få en grundig gennemgang af hver teknik og rig mulighed for at øve dig. Vores erfarne instruktører vil vejlede dig trin for trin, så du får mest muligt ud af dine kreative evner.

Fra aarnering til glasering

Vi sørger for, at du også får indsigt i garnering og glasering, så dine færdige værker fremstår professionelle og flotte.

Gør dine weekender kreative og berigende med vores keramik kursus. Tilmeld dig i dag og oplev glæden ved at skabe noget med dine egne hænder!

Praktiske Informationer

Pris: 300 kr. Bemærk: Der kan være mulighed for skift til en anden skole.

 

 

Kursusdetaljer

Tirsdalens Skole, Rs. Hougaardsvej 50, 8960 Randers SØ
Lørdag, 09:00 - 14:00
36 lektioner, 6 mødegange
Lørdag 28. september, 2024
Hold nr.: 6624202451

1.645 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Maria Fangel

1.645 kr./person

Tilmeld kursus