Keramik ved Mette

Her kan du udforske din kreativitet til at skabe krukker, brugsgenstande og figurer i ler.

På dette kramikkursus har du rig mulighed for at designe dine egne genstande og lære de teknikker, der knytter sig til det keramiske håndværk.
Jeg opfordrer dig til at dykke ned i en verden af inspiration, der ikke kun er bundet af sociale medier, men i stedet springer ud af dine egne observationer og refleksioner i hverdagen.
Jeg vil guide dig gennem grundlæggende teknikker og inspirere dig til at forme unikke kunstværker.

Ingen forudgående erfaring for keramik er nødvendig. Blot en nysgerrighed og åbenhed over for at udforske det skønne i det daglige liv gennem keramik.

Er du klar til at lade din omverden inspirere dine keramiske skabelser? Tilmeld dig nu og lad os sammen skabe smukke og meningsfulde ke­ra­mi­k­kunst­vær­ker!


Materialer:
Det koster 60 kr. for 1 kg. ler, som sendes til AOF mobilepay. Beløbet er inklusiv ler, glasur og brænding.

Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Torsdag, 17:00 - 20:15
44 lektioner, 11 mødegange
Torsdag 29. august, 2024
Hold nr.: 9724202060

2.156 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mette Bjørnbak

Mit navn er Mette Bjørnbak, og jeg er en lidenskabelig kunstner, der elsker at udforske forskellige kunstneriske udtryk.
Min kreativitet er min hjerteslag, og jeg finder glæde ved at udforske en bred vifte af kunstneriske medier.

 

Min keramik er en dans mellem form og funktion.
Jeg skaber unikke keramiske stykker, der kombinerer æstetik med brugbarhed. Hver skål, vase eller figur er omhyggeligt formet med kærlighed og opmærksomhed på detaljer. Jeg finder inspiration i naturens organiske former og lad dem smelte sammen med min egen kreative vision.


Mine omgivelser spiller en afgørende rolle i min kunstneriske rejse. Den skiftende natur, arkitekturen, folks historier og følelser i hverdagen – alt dette påvirker mine værker og giver mig en uendelig kilde til kreativ energi.

2.156 kr./person

Tilmeld kursus