Keramik (H)

Dette kursus er til dig med hensyntagende behov. Vi er max 5 deltagere på holdet. Der tages hensyn til lettere nedsat funktionsevne, hukommelsestab og manglende koncentration. Jeg sørger for at de opgaver I får, er tydelige og med den hjælp I har brug for. I skal ikke tænker på forberedelse af leret, eller på andre udfordrende beslutninger til næste gang. I skal kun fokusere på leret og det I gerne vil lave med hjælp fra mig. Målet er at udfordre jeres kreativitet, mætte jeres kunstneriske fantasier men ikke mindst give jer en ro og muligheden for at glemme alt andet for en stund. På dette hold tager vi alle de pauser du selv har behov for. Jeg hjælper og guider hele vejen, til du er selvkørende.

Der er desværre ikke mulighed for plads til kø­re­stols­bru­ger, og der forefindes et enkelt trappetrin til kursuslokalet.

Ma­te­ri­aleud­gift: 125 kr. færdigbrændt kilo ler afregnes ved afhentning.


Du kan vælge mellem 10 forskellige penselglasure. Der brændes udelukkende til stentøjstem­pe­ra­tur.


Hensyntagende hold (H) er kurser tilrettelagt for dig der har udfordringer, dvs. en lidelse eller et handicap, der gør at du ikke kan deltage på almindelige hold.

Fol­ke­op­lys­nings­lo­ven kræver en underskrevet tro- og love erklæring, på at du har brug for netop denne type undervisning, da der ydes et særligt tilskud, så det er muligt at køre små hensyntagende hold. Tro- og love erklæring udleveres af underviser.Kursusdetaljer

Galleri Marxen, Mejerivej 4, 8960 Randers SØ
Tirsdag, 09:45 - 12:00
Tirsdag, 09:30 - 12:30
16 lektioner, 5 mødegange
Tirsdag 27. august, 2024
Hold nr.: 6624202470

998 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Gitte Marxen

998 kr./person

Tilmeld kursus