Keramik for alle

På dette kursus får du mulighed for at udfolde dig kreativt og fordybe dig i lerets mange muligheder.

 

Du er velkommen både som begynder og let øvet. Her er max. plads til 6 deltagere - så der er plads og tid til fordybelse. Du får en kort gennemgang af lerets oprindelse og historie.

 

Du bliver introduceret til ba­sis­tek­nik­ker­ne inden for formgivning af ler. Du vil blive undervist i blandt andet kvætsning, pølse-, knibe- plade- og kurinukiteknik.

 

Vi vil også se på forskellige de­ko­ra­tions­tek­nik­ker. Er du allerede introduceret til disse teknikker, kan du gå direkte i gang med dine egne projekter, selvfølgelig med den hjælp og vejledning du må have brug for.

 

Hver kursusgang starter med en kort demonstration, hvorefter du får mulighed for selv at arbejde med leret. Vi tager udgangspunkt i det du selv ønsker at fremstille, lige meget om det er skulpturer, ting til haven eller brugsting som kopper eller andet.

 

Sjette kursusgang glaseres tingene og sidste kursusgang mødes vi og tager en snak om glaseringen og tager tingene med hjem. Drejning er ikke en mulighed på dette kursus.

 

På dette kursus arbejdes der kun med stentøjsler, hvor der altid vil være 3 slags at vælge i mellem.

 

Ma­te­ri­aleud­gift: 100 kr. færdigbrændt kilo ler

 

Du kan vælge mellem 10 forskellige penselglasure og en enkelt dyppeglasur. Der brændes udelukkende til stentøjstem­pe­ra­tur.

 

 

 

 

Kursusdetaljer

Galleri Marxen, Mejerivej 4, 8960 Randers SØ
Tirsdag, 18:30 - 19:15
25 lektioner, 7 mødegange
Tirsdag 9. januar, 2024
Holdnr.: 6624102472
Randers

1.395 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Gitte Marxen

1.395 kr./person

Tilmeld kursus