Keramik for alle

Du har deltaget i tidligere hold, eller du er ny. Du er nysgerrig efter at udfordre dig selv, - og udforske materialets kunnen.
På kurset bliver du introduceret for grundteknikker som; drejning, pladeteknik, kvætsning m.m. Til dekorering kan der arbejdes med; begitning, sgrafitti, samt forskellige gla­se­rings­mu­lig­he­der.
Vi arbejder frit med vores individuelle projekter, - gerne med udforskning af design og formgivning, og vigtigst- vi inspirerer og motiverer hinanden i det kreative fællesskab, som udvikles undervejs.
Jeg sætter rammen for at undersøge og eksperimentere. Jeg giver sparring, og henter evt. inspiration udefra, så vi kan blive klogere på materialets kunnen.
Der arbejdes med stentøj på kurset.
Du skal påregne en individuel ma­te­ri­aleud­gift, ud fra hvor meget ler du bruger. Prisen er inklusiv glasurer og brændinger.

Kursusdetaljer

Stokkemarke Kulturhus, Studiestræde 5, 4952 Stokkemarke
Tirsdag, 17:00 - 20:00
43 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 7. januar, 2025
Hold nr.: 5325102137

1.950 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Hansen

Jeg har gennem 10 år tilegnet mig viden gennem højskolekurser i keramik, senest på Bornholms højskole. Jeg arbejder fra eget værksted, hvor jeg primært har fokus på brugskunst og dekorering med forskellige materialer- herigennem med inspiration fra min billedkunst. Jeg har de seneste år undervist i keramik og maleri gennem AOF.

Jeg underviser og har arbejdet mere end 30 år med abstrakt kunst. Jeg opdaterer mig om samtidskunst via Holbæk kunsthøjskole, samt gennem et etableret kunstnetværk.

Samme kursus på andre tidspunkter

1.950 kr./person

Tilmeld kursus